Η Νότιγχαμ Φόρεστ έγραψε ιστορία κάνοντας το 2-0 κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ -και μάλιστα στο Όλντ Τράφορντ- στα πρώτα 3 λεπτά και 47 δευτερόλεπτα αλλά οι Κόκκινοι Διάβολοι αντέδρασαν και πήραν τη νίκη με 3-2, την ίδια ώρα που η Άρσεναλ έμενε στο 2-2 με τη Φούλαμ των 10 παικτών.

Το ματς στο Όλντ Τράφορντ για την 3η αγωνιστική της Premier League άρχισε με τη Φόρεστ να κάνει πράγματα που δεν είχαν ξαναγίνει, αφού ποτέ ξανά η Γιουνάιτεντ δεν είχε βρεθεί τόσο νωρίς (3 λεπτά και 47 δευτερόλεπτα για την ακρίβεια) πίσω στο σκορ με 2-0, μετά τα γκολ των Αβονίγι και Μπολί. Παρ’ όλα αυτά, η ομάδα του Έρικ Τεν Χαγκ δεν πτοήθηκε και κατάφερε να ανατρέψει την κατάσταση και να πάρει τη νίκη.

Στο 17′ ο Έρικσεν μείωσε σε 1-2 και στο 52′ ο Κασεμίρο έκανε το 2-2, με την ομάδα του Νότιγχαμ να μένει με 10 παίκτες στο 67′ λόγω αποβολής του Γουόλαρ και τη Μάντσεστερ να κάνει την ανατροπή στο 76′ με πέναλτι του Φερνάντες, επικρατώντας με 3-2.

Γκέλα για Άρσεναλ

Στο Λονδίνο η Φούλαμ σόκαρε την Άρσεναλ ανοίγοντας το σκορ στο 1ο λεπτό με τον Περέιρα αλλά οι Κανονιέρηδες κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο β’ μέρος και συγκεκριμένα στο 70′ με πέναλτι του Σάκα, για να γίνει αμέσως μετά, στο 73′, το 2-1 από τον Ν’Κέτια. Ήταν η στιγμή που όλοι πίστεψαν ότι η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα θα πάρει τη νίκη και αυτό έμοιαζε οριστικό μετά την αποβολή του Μπάσεϊ για τους φιλοξενούμενους στο 83′, ο Παλίνια όμως στο 87′ έκανε το 2-2 και έδωσε ανέλπιστο βαθμό στη Φούλαμ, στερώντας δύο «σίγουρους» από την Άρσεναλ.