Ο ΠΑΟΚ έφυγε θριαμβευτής από την Ιερουσαλήμ με το εισιτήριο της πρόκρισης στις αποσκευές του. Μετά από ένα αγχωτικό ματς με συνεχείς αλλαγές δεδομένων, ο Δικεφάλος του Βορρά βγήκε νικητής και μάλιστα με το εμφατικό 4-1, ολοκληρώνοντας το πρώτο βήμα προς τους ομίλους του Conference League. Το δεύτερο ακολουθεί σε μία εβδομάδα και ακούει στο όνομα Χάιντουκ Σπλιτ, μια ακόμα πιο απαιτητική αποστολή για το σύνολο του Ραζβάν Λουτσέσκου που ωστόσο κέρδισε αυτοπεποίθηση και χρόνο ώστε να παρουσιαστεί ακόμα πιο έτοιμος κόντρα στην ομάδα του Μάρκο Λιβάγια.

«Απ’ έξω φαινόταν καταιγιστικός ο ρυθμός, μας πίεζαν αλλά αμυνόμασταν πολύ καλά. Έβλεπα ότι υπήρχαν χώροι για αντεπίθεση, το βλέπαμε όλοι απ’ έξω. Αυτό μπήκα κι έκανα, φύγαμε δύο φορές στην αντεπίθεση και βάλαμε δύο γκολ».

Δεν ξέρω να σου πω την αλήθεια (γέλια). Εγώ σκέφομαι να μπαίνω στο γήπεδο και να το χαίρομαι. Κι όποιος θέλει ας με ξέρει, όποιος θέλει ας μη με ξέρει.

Για το πώς βλέπει τα ματς με τη Χάιντουκ, ομάδα επίσης με δύσκολη έδρα και από καλύτερο πρωτάθλημα;

«Εγώ το βλέπω σαν χαρά. Καμιά φορά όταν σε βρίζουν ίσα-ίσα που ανεβαίνει και η αυτοπεποίθησή σου πολλές φορές. Το βλέπουμε ως πρόκληση».

Πηγή: gazzetta