Η Τότεναμ έχει απαντήσει αρνητικά σε όλες τις προτάσεις της Μπάγερν Μονάχου για τον Χάρι Κέιν και οι Γερμανοί ετοιμάζουν ακόμη μία, ύψους 87 εκατ. ευρώ συν μπόνους, η οποία θα είναι και η τελευταία, έχοντας ήδη συμφωνήσει με τον παίκτη για να τον αποκτήσει, στη χειρότερη, ως ελεύθερο σε ένα χρόνο.

Οι Βαυαροί τα έχουν βρει σε όλα με τον διεθνή Άγγλο φορ, στον οποίο προσφέρουν περισσότερα από 20 εκατ. ευρώ ετησίως, αλλά όχι και με τους Λονδρέζους, οι οποίοι επιμένουν να λένε «όχι» παρά το γεγονός ότι κινδυνεύουν να χάσουν τον καλύτερό τους παίκτη χωρίς να πάρουν ούτε ευρώ.

Αυτό είναι ένα σενάριο που δεν το θέλει ούτε η Μπάγερν, αφού ο στόχος της είναι να αποκτήσει τώρα τον Κέιν και να τον έχει κανονικά στις τάξεις της τη νέα σεζόν. Έτσι, όπως αναφέρουν γερμανικά ΜΜΕ αλλά και η αγγλική Mirror, στο Μόναχο ετοιμάζουν μια νέα πρόταση, η οποία θα είναι και η τελευταία: 87 εκατ. ευρώ συν μπόνους.

Αν η Τότεναμ, η οποία επιμένει να ζητάει περισσότερα από 100 εκατ. ευρώ, πει ναι, έχει καλώς. Αν, αντιθέτως, απαντήσει ξανά αρνητικά, τότε η Μπάγερν θα πάει για άλλον επιθετικό και θα «κλειδώσει» τον Κέιν για του χρόνου ως ελεύθερο.