Μετά τον Ορμπελίν Πινέδα που ήταν δανεικός και πέρυσι και αποκτήθηκε φέτος και τον Ροδόλφο Πιζάρο που υπέγραψε πριν λίγες μέρες, η ΑΕΚ ενδιαφέρεται και για τρίτο παίκτη από το Μεξικό και συγκεκριμένα τον Λουίς Τσάβες που ετοιμάζεται να αποχωρήσει από την Πατσούκα, σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα ΜΜΕ της χώρας.

Ο Τσάβες είναι 27 ετών, είναι Μεξικανός και παίζει στην Πατσούκα, από την οποία όμως ετοιμάζεται να αποχωρήσει αφού είναι σε συζητήσεις με τη διοίκηση για τη λύση του συμβολαίου του. Ο λόγος; Θέλει να έρθει στην Ευρώπη και οι συμπατριώτες του υποστηρίζουν ότι έχει προτάσεις.

Συγκεκριμένα, στην ιστοσελίδα «El Futbolero» αναφέρονται στη Ντιναμό Μόσχας, σε ισπανικές ομάδες αλλά και στην ΑΕΚ, υποστηρίζοντας ότι η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα ενδιαφέρεται για την απόκτηση του παίκτη.

Από την πλευρά της Ένωσης, πάντως, δεν υπάρχει το παραμικρό σχόλιο για τον Τσάβες, ο οποίος έχει μετρήσει 24 συμμετοχές με την εθνική ομάδα του Μεξικό, με την οποία πρόσφατα κατέκτησε και το Gold Cup έχοντας για συμπαίκτη τον Πινέδα.