Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κινείται για την απόκτηση του Κόλο Μουανί από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης προκειμένου να ενισχυθεί επιθετικά και η ισπανική έκδοση του ESPN προτείνει στην αγγλική ομάδα σαν εναλλακτική λύση τον… Φώτη Ιωαννίδη του Παναθηναϊκού, αποθεώνοντάς τον για την απόδοσή του την περασμένη σεζόν.

Είναι δυνατόν ένας Έλληνας επιθετικός να βρεθεί στους Κόκκινους Διάβολους; Η αλήθεια είναι πως δύσκολα μπορεί να φανταστεί κανείς κάτι τέτοιο, στην ισπανική έκδοση του ESPN το έκαναν όμως και συγκεκριμένα… οραματίστηκαν τον Ιωαννίδη στη Γιουνάιτεντ.

Με την ομάδα του Μάντσεστερ να προσπαθεί να αποκτήσει τον Κόλο Μουανί από την Άιντραχτ και την υπόθεση να μην είναι εύκολη λόγω των υψηλών απαιτήσεων των Γερμανών, στο ESPN προτείνουν στη Γιουνάιτεντ να κινηθεί για την απόκτηση του Ιωαννίδη αν δει ότι δεν βγαίνει άκρη για τον Γάλλο επιθετικό.

«Παρότι δεν ήταν τόσο παραγωγικός όσο ο Κόλο Μουανί, ο 22χρονος επιθετικός ήταν κομβικός στο να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό στο να φτάσει στην καλύτερη επίδοση του στο πρωτάθλημα εδώ και επτά χρόνια. Είναι εξαιρετικός ντριμπλέρ, πέτυχε 7 γκολ και μοίρασε 4 ασίστ, ενώ πρόσφερε στην ομάδα τόσο ως βασικός όσο και ερχόμενος από τον πάγκο», αναφέρει το ESPN για τον Ιωαννίδη, ο οποίος μάλλον δεν φανταζόταν ότι κάποια στιγμή το όνομά του θα συνδεόταν με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.