Ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ είναι ένας από τους παίκτες του Ολυμπιακού που έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον ευρωπαϊκών ομάδων και συγκεκριμένα γαλλικών, με τον έγκυρο Ιταλό δημοσιογράφο Φαμπρίτσιο Ρομάνο να κάνει λόγο για πώληση τις προσεχείς ημέρες, τονίζοντας ότι οι απαιτήσεις των Ερυθρόλευκων φτάνουν στα 4,5 εκατ. ευρώ.

Ο 25χρονος Μολδαβός αριστερός μπακ ήταν στο στόχαστρο της Σπαρτάκ Μόσχας πριν λίγες μέρες αλλά τελικά απέρριψε το ενδεχόμενο μεταγραφής στη Ρωσία, για να δοθεί συνέχεια μέσω ιταλικών ρεπορτάζ για ενδιαφέρον της Ναντ. Ρεπορτάζ που επιβεβαιώνει ο, επίσης Ιταλός, Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Ειδικός στα θέματα των μεταγραφών, ο Ρομάνο θεωρείται ό,τι πιο έγκυρο υπάρχει και σε σημερινή (12/7) ανάρτησή του προαναγγέλει πώληση του Ρέαμπτσιουκ τις προσεχείς ημέρες, κάνοντας λόγο για δυνατό ενδιαφέρον από Γαλλία, χωρίς όμως να αναφέρει και το ποιες είναι οι ομάδες που τον θέλουν.

Παράλληλα, τονίζει ότι οι απαιτήσεις του Ολυμπιακού για να πουλήσει τον Μολδαβό φτάνουν στα 4,5 εκατ. ευρώ και δεν θα τον παραχωρήσουν αν δεν πάρουν αυτό το ποσό.