Μετά το ματς διάρκειας τεσσάρων ωρών δεν πραγματοποιήθηκε συνέντευξη τύπου, αλλά ο προπονητής του Ολυμπιακού τόνισε λίγο μετά τη λήξη του… μαραθώνιου πως «πίστευα ότι έχουμε καλές σχέσεις με τον ΠΑΟΚ. Δεν θέλω να πω τι έγινε. Έπρεπε όμως να παίξουμε δυο, τρεις ώρες ακόμα για να μπούμε στο Γκίνες, αν δεν μπήκαμε ήδη με 4 ώρες και ένα τέταρτο παιχνίδι».

Σχετικά με το παιχνίδι ο «Ντούντα» σημείωσε πως «ήμασταν σοβαροί και είχαμε τον απόλυτο έλεγχο του παιχνιδιού. Στο δεύτερο δεκάλεπτο ήμασταν πολύ καλοί και γενικά στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι».

Μαρκόπουλος: «Κατώτεροι του αναμενομένου»

Ο Σούλης Μαρκόπουλος από την πλευρά του αναφέρθηκε μόνο στο αγωνιστικό μέρος τονίζοντας πως «κάναμε προσπάθεια, αλλά δεν παίξαμε όπως έπρεπε. Ήμασταν κατώτεροι του αναμενομένου. Έπαιξε ρόλο το ότι είχαμε ελλιπή προετοιμασία και προβλήματα με παίκτες, αλλά και το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός έπαιξε καλά και δεν μας άφησε . Στο ξεκίνημα του τρίτου δεκαλέπτου προσπαθήσαμε να κάνουμε το come back, αλλά εκεί ήρθε η διακοπή του αγώνα και από εκείνο το σημείο και μετά οποιαδήποτε εξέλιξη στο παιχνίδι ήταν αποδεκτή».

Πηγή: gazzetta.gr