Την προσεχή Τετάρτη (3/5) είναι προγραμματισμένη η 8η αγωνιστική των πλέι οφ της Stoiximan Super League και υπάρχουν δύο ντέρμπι, ΑΕΚ – Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ, με την ΚΕΔ να ανακοινώνει τους ορισμούς των διαιτητών οι οποίοι δεν θα είναι elite αυτή τη φορά.

Η μάχη του τίτλου ενδέχεται να κριθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό σήμερα (30/4) στη Λεωφόρο, όπου οι πράσινοι υποδέχονται τους κιτρινόμαυρους στο ντέρμπι κορυφής. Τίποτα, όμως, δεν θα είναι οριστικό όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα, με τη συνέχεια να δίνεται την προσεχή Τετάρτη, όταν το πρόγραμμα έχει ακόμη δύο ντέρμπι.

Δύο ντέρμπι, όμως, που θα γίνουν με διαιτητές από τοπ πρωταθλήματα αλλά όχι της κατηγορίας elite, με την ΚΕΔ να ορίζει τον Άγγλο Κρεγκ Πόουσον στο Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ και τον Γάλλο Ζερόμ Μπρισάρντ στο ΑΕΚ – Ολυμπιακός.

Αναλυτικά οι ορισμοί των διαιτητών για την 8η αγωνιστική των πλέι οφ…

AEK – Ολυμπιακός, Διαιτητής: Ζερόμ Μπρισάρντ, Βοηθοί: Μπενζαμάν Παζές και Αλεσίς Οζέρ, Τέταρτος: Ζαμπάλας, VAR: Ζερεμί Πινγκάρντ και Μωϋσιάδης.

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ, Διαιτητής: Κρεγκ Πόουσον, Βοηθοί: Ίαν Χουσίν και Λι Μπετς, Τέταρτος: Διαμαντόπουλος, VAR: Ντέιβιντ Κόουτ και Μπούξμπαουμ.

Άρης – Βόλος, Διαιτητής: Πέτρος Τσαγκαράκης, Βοηθοί: Νικολακάκης και Στεφανής, Τέταρτος: Καραντώνης, VAR: Γκάμαρης και Τριανταφύλλου.