Ο Ζοσέ Μουρίνιο αναφέρθηκε στους παίκτες που αγωνίστηκαν και δεν έχουν θέση βασικού λέγοντας ότι πήραν στα σοβαρά το παιχνίδι. Ακόμη αναφέρθηκε στις προσωπικές σχέσεις του με τον Βαλντάνο που σύμφωνα με τους δημοσιογράφους περνούσαν κρίση.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Αρνούμαι ότι η σχέση μου με τον Βαλντάνο είναι κακή. Σε κάθε περίπτωση δεν με ενδιέφερε ποτέ η εικόνα μου, αλλά οι ομάδες μου να είναι επαγγελματικές, χαρούμενες, πειθαρχημένες και αφοσιωμένες. Με απασχολεί περισσότερο αν οι οπαδοί κριτικάρουν την νοοτροπία των παικτών παρά μια ήττα. Γιατί είμαι ένας άνθρωπος που κάνει κριτική και δεν λέει ναι σε όλα. Στην Τσέλσι ήμουν χαρούμενος, αλλά στην τέταρτη μου σεζόν ήρθαν δυο άνθρωποι στην ομάδα με τους οποίους δεν ταίριαζα και δυο μήνες μετά έφυγα. Εδώ ακολουθούν τέσσερα χρόνια γιατί αισθάνομαι καλά. Δεν έχω προσωπικά προβλήματα με κανέναν. Είναι λογικό όπως σε κάθε εταιρία που δουλεύεις με πολλά άτομα να υπάρχουν διαφορές στις απόψεις. Αν αυτές επιλύονται με θετικό τρόπο, αυτό μας βοηθάει να μεγαλώνουμε. Είναι απλά μικρά ζητήματα φιλοσοφίας που μπορούν να λυθούν».

Για το ματς με τη Λεβάντε:

«Ήταν ένα σοκ που το απήλαυσαν οι οπαδοί. Ζητώ συγνώμη από τους αντιπάλους μας, γιατί είναι δύσκολο να χάνεις με τόσα γκολ. Είμαι χαρούμενος με τον τρόπο που τελειώσαμε το 2010, μια φανταστική χρονιά για εμένα. Παίξαμε 25 επίσημα παιχνίδια, κερδίσαμε τα 20, φέραμε ισοπαλία στα τέσσερα και χάσαμε το ένα. Μπορούμε να μιλήσουμε για το Μπενζεμά, για τον Γκρανέρο, για τον Αλμπιόλ, που δεν παίζουν αρκετά, για όλους. Έκαναν ένα πολύ σοβαρό παιχνίδι».

Για τον Μπενζεμά:

«Το σημαντικό είναι ότι παίξαμε καλά σήμερα και εμένα πάντα με νοιάζει το τελευταίο παιχνίδι. Από το πρώτο λεπτό είχε βαθιές κινήσεις, πίεζε… αν ξεκινήσεις καλά, είτε με είτε χωρίς την μπάλα, είναι φυσιολογικό ένα καλό παιχνίδι. Θα μπορούσα να τον αφήσω για ενενήντα λεπτά, αλλά ήθελα ο Μοράτα να απολαύσει ένα παιχνίδι στο Μπερναμπέου».

Πηγή: gazzetta.gr