Ο Άρης θα ολοκληρώσει τη φετινή σεζόν με τον Τόλη Τερζή στον πάγκο του αλλά η διοίκηση είναι ήδη σε αναζήτηση προπονητή που θα αναλάβει από το προσεχές καλοκαίρι και αυτός με τον οποίο συζητάει είναι ο Κροάτης Ρόμπερτ Προσινέτσκι, όπως τουλάχιστον παραδέχθηκε ο ίδιος μιλώντας σε Μέσα της πατρίδας του.

Ο Προσινέτσκι, ο οποίος ως ποδοσφαιριστής υπήρξε μεγάλη κλάση έχοντας αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα ενώ ήταν και βασικός στον Ερυθρό Αστέρα που κατέκτησε το κύπελλο Πρωταθλητριών το 1991, είχε αναλάβει πριν ένα χρόνο την Ολύμπια Λιουμπλιάνας αλλά λίγους μήνες μετά αποχώρησε λόγω διαφωνιών με τη διοίκηση.

Από τότε είναι χωρίς ομάδα και ο νέος τεχνικός διευθυντής των Θεσσαλονικέων, Ρόμπερτ Παλίκουτσα, ήρθε σε επαφή μαζί του και τελικά συζήτησαν από κοντά το ενδεχόμενο να είναι αυτός ο προπονητής του Άρη από το προσεχές καλοκαίρι. Θέμα που παραμένει ανοιχτό, όπως είπε ο ίδιος σε δηλώσεις του.

«Ήμουν στην Ελλάδα, συζητήσαμε, αλλά δεν έχω κάτι συγκεκριμένο να δηλώσω. Με κάποιον τρόπο οι δημοσιογράφοι το ανακάλυψαν, αν και θα ήταν καλύτερο να μην γινόταν γνωστό. Είμαι διαθέσιμος προπονητής και είναι μια κατάσταση η οποία με ανησυχεί και δεν με κάνει να νιώθω άνετα. Οπότε, μιλάω με διάφορα κλαμπ, κάτι θα προχωρήσει και κάτι άλλο όχι», είπε αρχικά ο Προσινέτσκι στην ιστοσελίδα sportklub.n1info.hr και συνέχισε.

«Περιμένω την απάντησή τους. Σε τέτοιες διαπραγματεύσεις υπάρχει και η πιθανότητα της συμφωνίας αλλά κι αυτή της διαφωνίας. Η προοπτική είναι να αναλάβω από το καλοκαίρι του 2023».

Διαψεύδει η ΠΑΕ

Από την πλευρά της ΠΑΕ Άρης, πάντως, διαψεύδουν ότι υπάρχει ενδεχόμενο συνεργασίας. Ναι μεν επιβεβαιώνουν ότι έγινε συνάντηση, υποστηρίζουν όμως ότι δεν υπάρχει καμία σκέψη για υποβολή πρότασης στον Προσινέτσκι για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας.