Η Μπάγερν Μονάχου πήρε μεγάλη εκτός έδρας νίκη επί της Παρί Σεν Ζερμέν στον πρώτο αγώνα για τη φάση των «16» του Champions League αλλά ένας οπαδός της δεν μπόρεσε να το χαρεί όσο θα ήθελε, αφού έγινε στόχος αυτών της γαλλικής ομάδας και πέρασε δύσκολες στιγμές αφού τον έγδυσαν και τον ξυλοκόπησαν.

Οι Γερμανοί επικράτησαν με 1-0 χάρη στο γκολ του Κομάν και είναι, πλέον, το φαβορί για την πρόκριση στους προημιτελικούς, αλλά ένας οπαδός τους το βράδυ της Τρίτης (14/2) δεν σκεφτόταν αυτό ή τουλάχιστον όχι μόνο αυτό αλλά και το πώς θα φύγει σώος από το γήπεδο των Παριζιάνων.

Ποιο ήταν το πρόβλημα; Το γεγονός ότι είχε εισιτήριο για θέσεις οργανωμένων οπαδών της Παρί και αποφάσισε κάτω τη φόρμα του να φορέσει τη φανέλα της Μπάγερν, μέχρι που έγινε τελικά αντιληπτός. Και αφού έγινε αντιληπτός πέρασε δύσκολες στιγμές…

Οι οπαδοί της γαλλικής ομάδας, οι οποίοι προφανώς δεν ήταν και χαρούμενοι έτσι όπως κυλούσε το παιχνίδι, αποφάσισαν να του επιτεθούν και τον έγδυσαν παίρνοντάς του τη φανέλα και τη φόρμα, ενώ έφαγε και ξύλο όσο εξελισσόταν το σκηνικό.

https://twitter.com/sportbible/status/1625903921364447269