Ο Παναθηναϊκός έβαλε… στοπ στην κατρακύλα του στη Euroleague και επέστρεψε στις επιτυχίες επικρατώντας με 88-86 της Μακάμπι Τελ Αβίβ στο «ΟΑΚΑ» στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της διοργάνωσης. Μετά το τέλος του ματς, ο προπονητής του «τριφυλλιού», Ντέγιαν Ράντονιτς, στάθηκε στην ομαδική προσπάθεια.

«Ήταν ένα ακόμα ενδιαφέρον παιχνίδι όπου παλέψαμε για 40 λεπτά και στο τέλος νικήσαμε. Αν δείτε τα στατιστικά μπορούμε να μιλήσουμε για ένα πολύ καλό επιθετικό παιχνίδι. Δεν είναι εύκολο να παίζεις καλά απέναντι σε μια τόσο καλή ομάδα όπως είναι η Μακάμπι, έχοντας παίκτες όπως οι Λορέντζο Μπράουν και Μπόλντγουιν. Είχαμε πρόβλημα στα ριμπάουντ, αλλά στο τέλος με μια καλή άμυνα πήραμε τη νίκη και πλέον έχουμε παιχνίδι σε λιγότερο από 48 ώρες κόντρα στον Άρη», τόνισε ο Μαυροβούνιος τεχνικός, ο οποίος πριν από την έναρξη του αγώνα άκουσε μερίδα οπαδών της ομάδας να τον αποδοκιμάζουν.

Έπειτα, σε ερώτηση που αφορούσε στην απόδοση του Γιώργου Παπαγιάννη, ο οποίος έβαλε 16 πόντους και ήταν από τους κορυφαίους του Παναθηναϊκού, ο Ράντονιτς, είπε: «Πρώτα από όλα όπως είπα μετά το παιχνίδι με τη Φενέρ ήταν μια διαφορετική εικόνα παρά το γεγονός ότι χάσαμε και ήταν σημαντικό για εμάς να βγούμε στο παρκέ έτοιμοι για μάχη, να πολεμήσουμε και να βγάλουμε ενέργεια. Ήταν δύσκολο, αλλά το καταφέραμε. Συζητήσαμε κάποια πράγματα, αλλά όλοι οι παίκτες ήταν έτοιμοι να κερδίσουν σήμερα. Το σημαντικό είναι αυτό: όλοι οι παίκτες έδωσαν πολλά για να έρθει αυτή η νίκη».

Τέλος, ρωτήθηκε και για τον Μάριους Γκριγκόνις και απάντησε: «Θέλω να συζητήσω μόνο για το παιχνίδι με την Μακάμπι Τελ Αβίβ. Είχαμε ένα πλάνο που το ακολουθήσαμε. Το θέμα του Γκριγκόνις είναι κάτι διαφορετικό, αλλά ελπίζω στη συνέχεια να είναι καλύτερος».