Η διοίκηση του Ολυμπιακού συναντήθηκε με τον ατζέντη του Κέβιν Μιραλάς, ο οποίος προσπαθεί να κάνει το καλύτερο deal για τον πελάτη του.

Το πρώτο βήμα είχε γίνει στο ματς με τον ΠΑΟΚ. Τότε, που η διοίκηση του Ολυμπιακού συναντήθηκε με τον Κριστόφ Ενροτό και λύθηκε η παρεξήγηση που είχε προκύψει στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης.
Τώρα έγινε το δεύτερο και πιο σημαντικό, προκειμένου ο Κέβιν Μιραλάς να μείνει στο λιμάνι, για άλλα τέσσερα χρόνια.

Ο ατζέντης του Βέλγου μίλησε με την ανθρώπους της ομάδας και όπως επίσημα ενημερώνει η ΠΑΕ «ο ατζέντης του Μιραλάς, ενημερώθηκε ότι ο Ολυμπιακός θα ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς του παίκτη, μέχρι της 31 Ιανουαρίου, όπως έχει δικαίωμα».

Εύκολα γίνεται αντιληπτό, ότι οι «ερυθρόλευκοι» δεν ήθελαν να δώσουν περισσότερες λεπτομέρειες για το ραντεβού, που διήρκησε περίπου τρεις ώρες.
Ένα ραντεβού στο οποίο ήταν παρόντες τόσο ο Βαγγέλης Μαρινάκης, όσο και ο Σωκράτης Κομινάκης.

Αυτό που έμαθε το gazzetta.gr, είναι ότι ο Ενροτό προσπαθεί να εξασφαλίσει την καλύτερη δυνατή συμφωνία για τον πελάτη του. Μεγάλη διαφορά δεν υπάρχει και όλα δείχνουν ότι ο Ολυμπιακός θα συμφωνήσει με τον ατζέντη του πρώτου σκόρερ της ομάδας.

Άλλωστε από την πλευρά του, ο Μιραλάς επιθυμεί διακαώς να μείνει στο λιμάνι, που αναγεννήθηκε ποδοσφαιρικά. Μόλις αυτό συμβεί, τότε θα μπουν και στην τελική ευθεία οι συζητήσεις με την Σεντ Ετιέν.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει και παλαιότερα, οι επαφές με τους Γάλλους βρίσκονται σε εξαιρετικό δρόμο.Οπότε, όλα δείχνουν ότι λίαν συντόμως ο Μιραλάς θα υπογράψει νέο τετραετές συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, ο οποίος θα τον αποκτήσει από την Σεντ Ετιέν, με λιγότερα χρήματα από τα 2,5 εκατομμύρια ευρώ, που θυμίζουμε είναι το ποσό της οψιόν…

Πηγή: gazzetta.gr