Ο πρώτος γύρος της Super League 1 ολοκληρώνεται με ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ, με τις δύο ομάδες να θέλουν μόνο νίκη για να μην αυξηθεί η διαφορά τους από τον Παναθηναϊκό και τους Πειραιώτες να ανακοινώνουν ότι το Καραϊσκάκη θα είναι κατάμεστο αφού εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια.

Πριν μία εβδομάδα οι ερυθρόλευκοι πήγαν στη Λεωφόρο για να αντιμετωπίσουν τους πράσινους, σε ένα ντέρμπι στο οποίο ήταν με την πλάτη στον τοίχο αφού μια ήττα θα τους έβγαζε από τη μάχη του τίτλου. Τελικά η ομάδα του Μίτσελ έφτασε μια ανάσα από τη νίκη, την οποία έχασε στην τελευταία φάση των καθυστερήσεων, ζεσταίνοντας όμως τον κόσμο της με την απόδοσή της.

Και αφού τον ζέστανε, ήρθε σαν φυσικό επακόλουθο το sold out για το ντέρμπι με την ΑΕΚ, όπου τόσο ο Ολυμπιακός όσο και η ομάδα του Αλμέιδα θα κυνηγήσουν τη νίκη προκειμένου να μην αυξηθεί η διαφορά που τους χωρίζει από την κορυφή.

Αυτονόητο, φυσικά, ότι στις εξέδρες του Καραϊσκάκη θα βρίσκονται μόνο οπαδοί των ερυθρόλευκων, αφού οι κιτρινόμαυροι δεν πήραν εισιτήρια.