Με τον καλύτερο τρόπο ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της πριν τη διακοπή για το Μουντιάλ η Νάπολι, η οποία υποδέχθηκε την Ουντινέζε για την 15η αγωνιστική της Serie A και τη νίκησε με 3-2, πράγμα που σημαίνει ότι πήγε στους 41 βαθμούς, έχοντας 13 νίκες και 2 ισοπαλίες, στο +11 από τις Λάτσιο και Μίλαν που παίζουν την Κυριακή (13/11).

Η ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι άρχισε με χαμηλούς τόνους τη σεζόν αλλά έχει καταφέρει να θεωρείται πλέον το πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος αφού είναι ασταμάτητη. Κάτι που μπορεί να επιβεβαιώσει και η Ουντινέζε, η οποία δεν κατάφερε να αποφύγει την ήττα.

Μια ήττα που έμοιαζε σίγουρη από το πρώτο ημίχρονο, αφού στο 15′ ο Οσιμέν με κεφαλιά έκανε το 1-0, για ακολουθήσει στο 31′ το 2-0 από το όμορφο πλασέ του Ζιελίνσκι μετά την πάσα του Λοσάνο.

Οι Ναπολιτάνοι είχαν τον απόλυτο έλεγχο και στο 58′ έβαλαν και τρίτο γκολ, αυτή τη φορά με την ωραία ενέργεια του Ελμάς μετά την πάσα του Ανγκισά στην αντεπίθεση, με τους πάντες να πιστεύουν ότι το παιχνίδι έλαβε πρόωρο τέλος.

Δεν ήταν, όμως, έτσι… Στο 79′ ο Νεστορόφσκι με σουτ μείωσε σε 3-1 και στο 82′ ο Σάμαρτζιτς έκλεψε από τον Κιμ και με ωραίο πλασέ έκανε το 3-2, δίνοντας νέο ενδιαφέρον στο ματς, αλλά στη συνέχεια η Νάπολι διαχειρίστηκε σωστά την κατάσταση και πανηγύρισε την 11η συνεχόμενη νίκη.