Η Τσέλσι υποδέχθηκε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την 11η αγωνιστική της Premier League και ήταν αγκαλιά με μια νίκη που θα την έφερνε ισόβαθμη με την Τότεναμ στην 3η θέση, μετά την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ζορζίνιο, αλλά στο 94′ οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με τον Κασεμίρο και κατάφεραν να φύγουν με βαθμό από το Στάμφορντ Μπριτζ, παραμένοντας έτσι στο -1 από την 4άδα.

Η ομάδα του Μάντσεστερ, για την οποία δεν υπολογιζόταν ο τιμωρημένος από τη διοίκηση Κριστιάνο Ρονάλντο, ήταν αυτή που είχε την πρώτη μεγάλη φάση στο παιχνίδι με το τετ α τετ του Ράσφορντ που νικήθηκε από τον Κέπα στο 27′, με τους Λονδρέζους να έχουν τη δική τους μεγάλη ευκαιρία αρκετή ώρα αργότερα και συγκεκριμένα στο 73′, όταν ο Μάουντ εκτέλεσε κόρνερ και ο Τσάλομπα με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Παρ’ όλα αυτά, στο 85′ η Τσέλσι πήρε πέναλτι για τράβηγμα του ΜακΤόμινεϊ στον Μπρόγια και ο Ζορζίνιο εκτέλεσε στο 87′ και έκανε το 1-0, με τους πάντες να πιστεύουν ότι οι γηπεδούχοι θα πάρουν και τη νίκη. Δεν έγινε έτσι όμως, αφού στο 93′ ο Κασεμίρο με κεφαλιά, μετά τη σέντρα του Σο, πέτυχε το πρώτο του γκολ με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, διαμορφώνοντας το τελικό 1-1.