Η ώρα για την πρώτη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω εθνικών ομάδων έφτασε και ο Λεβαδειακός με τον Αστέρα Τρίπολης δεν έχουν καταφέρει ακόμη να πάρουν νίκη φέτος, αφού στη μεταξύ τους αναμέτρηση μοιράστηκαν τα πάντα με το τελικό 1-1, το οποίο διαμορφώθηκε μέσα σε έξι λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που πήραν την κατοχή της μπάλας με το ξεκίνημα της αναμέτρησης αλλά οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που έβγαιναν με καλύτερες προϋποθέσεις μπροστά, χωρίς πάντως να υπάρχει κάποια μεγάλη φάση στο παιχνίδι στο πρώτο ημίωρο. Στη συνέχεια, όμως, ήρθαν κι αυτές, με τον Λεβαδειακό να έχει μεγάλη ευκαιρία στο 34′ με την προβολή του Δούμτσιου μετά το γύρισμα του Λούα Λούα, ενώ στο 37′ ξανά ο Δούμτσιας είχε την ευκαιρία για το 1-0 αλλά άργησε να αποφασίσει αν θα τελειώσει τη φάση ή θα πασάρει.

Το πρώτο ημίχρονο, επομένως, δεν είχε γκολ, αλλά νωρίς στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 48′ οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ: Εκτέλεση φάουλ του Μουτίνιο, κεφαλιά του Λιάγκα και η μπάλα στα δίχτυα του Παπαδόπουλου για το 1-0. Σκορ, όμως, που δεν έμεινε για πολύ…

Στο 54′ ο Αστέρας είχε κόρνερ, ο Μπερτόγλιο το εκτέλεσε, ο Τζουκάνοβιτς πήρε την κεφαλιά και τελικά η μπάλα κατέληξε στον Καστάνιο, ο οποίος έκανε από κοντά το 1-1. Αυτό που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα δηλαδή, αφού στη συνέχεια του παιχνιδιού οι δύο ομάδες, όσο κι αν το ήθελαν ή το προσπάθησαν, δεν κατάφεραν να πετύχουν δεύτερο γκολ.

Έτσι, μοιράστηκαν τα πάντα με την ισοπαλία, η οποία κρίνεται ως δίκαιη με βάση την απόδοση των δύο αντιπάλων.

Λεβαδειακός: Μάρκοβιτς, Κωνσταντινίδης, Βινίσιους, Λιάγκας, Παναγιώτου (88′ Μπάχανακ), Χάμοντ, Μεχία (60′ Τσιριγώτης), Μπελμόντε, Μουτίνιο (70′ Σκβάρκα), Δούμτσιος (60′ Βρακάς), Λούα Λούα (88′ Ρεγκίς).

Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Καρμόνα, Καστάνιο, Τζουκάνοβιτς, Άλβαρες, Ντομίνγκεθ (46′ Γκαρντάφσκι), Στάνκο, Τιλίκα, Μπερτόγλιο (74′ Μπαράλες), Ριέρα (46′ Μπαρτόλο), Μπενίτο (59′ Κρέσπι).