Έξαλλος έγινε ο Νικ Κύργιος με μία γυναίκα που παρακολουθούσε τον τελικό του Wimbledon από τις εξέδρες, με τον Ελληνοαυστραλό τενίστα να φωνάζει πως «έχει πιει 700 ποτά, με ενοχλεί». Η συγκεκριμένη γυναίκα μίλησε στα βρετανικά Μέσα και απάντησε στον Κύργιο πως είχε πιει «μόνο δύο ποτά».

«Γιατί είναι ακόμα εδώ; Είναι η μεθυσμένη στην πρώτη σειρά. Πετάξτε την έξω. Ξέρω ακριβώς ποια είναι. Είναι αυτή με το φόρεμα, μοιάζει σαν να έχει πιει περίπου 700 ποτά, αδερφέ» είπε στον διαιτητή ο Κύργιος.

Η συγκεκριμένη κυρία ισχυρίστηκε ότι είχε καταναλώσει μόνο δύο ποτά και προσπαθούσε να στηρίξει τον τενίστα.

Η 32χρονη Άνια Πάλους, Πολωνή δικηγόρος, η οποία απομακρύνθηκε από τον τελικό του Grand Slam του Wimbledon είπε: «Ήθελα να του δώσω υποστήριξη. Ίσως το πήγα υπερβολικά… αλλά είχα μόνο καλές προθέσεις».

«Είχα πιει μόνο δύο ποτά. Για εμένα φταίει η θερμοκρασία και δεν είχα και καπέλο», ανέφερε επίσης στη Daily Mail η γυναίκα που εκνεύρισε τον Νικ Κύργιο.

Στην Άνια Πάλους δόθηκε νερό και επέστρεψε ξανά στις κερκίδες μετά από περίπου 15 λεπτά για να παρακολουθήσει το υπόλοιπο του τελικού, όπου ο Νόβακ Τζόκοβιτς επικράτησε με 3-1 σετ.