Μπορεί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να επιθυμεί να κρατήσει και τη νέα σεζόν τον Κριστιάνο Ρονάλντο, αλλά ο Πορτογάλος απουσιάζει καθημερινά από τις προπονήσεις και στη διοίκηση του κλαμπ μάλλον το πήραν απόφαση ότι πρέπει να τον πουλήσουν, ορίζοντας και τη σχετική τιμή, σύμφωνα με τους Άγγλους.

Οι κόκκινοι διάβολοι έχουν αρχίσει την προετοιμασία τους για τη νέα σεζόν αλλά ο CR7 απουσιάζει και δεν έχει παρουσιαστεί σε καμία προπόνηση λόγω προσωπικού θέματος, όπως έγινε γνωστό επισήμως. Ανεπισήμως, όμως, όλοι ξέρουν ότι αυτό γίνεται επειδή θέλει να φύγει, με τους Ιταλούς να υποστηρίζουν ότι συζητάει και με τη Ρόμα.

Οι πιθανότητες να αποκτήσει η ιταλική ομάδα τον Ρονάλντο, πάντως, είναι ελάχιστες, αν και δεν θα είχε πρόβλημα να δώσει στη Γιουνάιτεντ το ποσό των 15 εκατ. λιρών, γιατί αυτά είναι τα λεφτά που ζητάει η ομάδα του Μάντσεστερ για να τον πουλήσει, σύμφωνα με σημερινά (7/7) αγγλικά ρεπορτάζ.

Όπως και να έχει, το προσεχές διάστημα αναμένονται εξελίξεις στο συγκεκριμένο θέμα, με την Τσέλσι να θεωρείται το φαβορί για την απόκτηση του Κριστιάνο, αφού αυτή είναι και η πρώτη ομάδα με την οποία μίλησε -και συνεχίζει να μιλάει- ο μάνατζέρ του, Ζόρζε Μέντες.