Οριστική είναι η διακοπή του αγώνα πόλο μεταξύ του ΓΣ Περιστερίου και του ΠΑΟΚ, καθώς οπαδοί εισέβαλαν στο χώρο πέριξ της πισίνας και κρατώντας κοντάρια κυνήγησαν τον παίκτη Νίκο Προσινικλή, που είχε οδηγηθεί εκτός πισίνας στην απέναντι πλευρά από την κερκίδα.

Το περιστατικό έγινε στο 1:24 πριν από τη λήξη του αγώνα και με το σκορ στο 8-8, ενώ αμέσως οι παίκτες του ΠΑΟΚ βγήκαν από το νερό, με την αστυνομική δύναμη που βρισκόταν το κολυμβητήριο της «Χωράφας» να ζητά την εκκένωση του και τους διαιτητές να προχωρούν σε προσωρινή διακοπή του αγώνα.

Στο κολυμβητήριο πήγε επιπλέον αστυνομική δύναμη, όπως ζητήθηκε και άρχισαν οι διαβουλεύσεις ανάμεσα στις εμπλεκόμενες πλευρές προκειμένου να συνεχιστεί το παιχνίδι και να μην υπάρξει οριστική διακοπή.

Όμως από την πλευρά του ΠΑΟΚ δεν θέλησαν να συνεχιστεί ο αγώνας και οι διαιτητές προχώρησαν σε οριστική διακοπή. Το παιχνίδι ήταν το 3ο ανάμεσα στις δύο ομάδες, με τη νικήτρια να πηγαίνει στα πλέι οφ και την ηττημένη στα πλέι άουτ.

Πλέον το μπαλάκι πηγαίνει στην αρμόδια επιτροπή της ΚΟΕ και στον αθλητικό δικαστή, που θα αποφασίσει για την τύχη της συνάντησης.

Πηγή: gazzetta.gr