Η Λίβερπουλ πέρασε από το «Ντα Λουζ» με 3-1 στην πρώτη συνάντησή της με την Μπενφίκα για τα προημιτελικά του Champions League, αλλά οι οπαδοί των «αετών» δεν ήταν… ευγενικοί με τον Άντι Ρόμπερτσον.

Ο αριστερός μπακ της Λίβερπουλ δέχθηκε πολλά αντικείμενα καθώς πήγαινε να εκτελέσει κόρνερ. Μάλιστα, ανέφερε πως του πέταξαν και αναπτήρες. Μετά το τέλος του ματς σχολίασε με ειρωνικό τρόπο το περιστατικό στην κάμερα του βρετανικού τηλεοπτικού δικτύου «BT Sport».

«Ήταν δύσκολο παιχνίδι, αλλά πήραμε το θετικό αποτέλεσμα. Εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες μας στο πρώτο μέρος, μα στη συνέχεια η απόδοσή μας έπεσε και του αφήσαμε να ξαναμπούν στο παιχνίδι και να διεκδικήσουν κάτι. Σκόραραν, αλλά τελικά βρήκαμε τον τρόπο να αυξήσουμε και πάλι τη διαφορά. Έχουμε δουλειά ακόμη μπροστά μας. Έχουμε ένα καλό μαξιλαράκι και τώρα πρέπει να “σφραγίσουμε” την πρόκριση», τόνισε αρχικά ο άσος της ομάδας του Γιούργκεν Κλοπ.

Μιλώντας για τα αντικείμενα που δέχθηκε λίγο πριν το τέλος του ματς από τους οπαδούς, δήλωσε: «Ναι, δεν ήταν και ιδιαίτερα ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα. Μου πέταξαν αρκετούς αναπτήρες, οπότε ποιος ξέρει ίσως αυτό να τους βοηθήσει να κόψουν το κάπνισμα. Οπότε ας κρατήσουμε τα θετικά. Είναι κάτι που έχουμε δει να συμβαίνει συχνά, με τον κόσμο να ξεφεύγει. Ευτυχώς δεν χτύπησα. Καταλαβαίνω πως είναι απογοητευμένοι, αλλά δεν θα έπρεπε να πετούν πράγματα στον αγωνιστικό χώρο γιατί μπορεί να γίνει κακό και να τραυματίσουν κάποιον. Προσπάθησα να εκτελέσω το κόρνερ και να φύγω από εκεί όσο πιο γρήγορα μπορούσα».