Ο 32χρονος Γάλλος άσος ήρθε στην Αθήνα την Τετάρτη και την Πέμπτη ανέβηκε στα Σπάτα, όπου και γυμνάστηκε. Ο Ροτέν θα δοκιμαστεί σε κάποιες προπονήσεις από την Ένωση και αν πείσει ότι είναι σε καλή κατάσταση τότε ο Χιμένεθ, που θα έχει και συζήτηση μαζί του, θα δώσει τη συγκατάθεση του για την πραγματοποίηση της μεταγραφής.

Κατάληψη στο Περιστέρι!
Στο μεταξύ, η ΑΕΚ θα έχει την αμέριστη συμπαράσταση των οπαδών της στον αγώνα της Κυριακής με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, καθώς η ΠΑΕ εξασφάλισε 1.000 εισιτήρια για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει τα ακόλουθα.

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει ότι για τον αγώνα Ατρόμητος Αθηνών – ΑΕΚ (Κυριακή 5/12/10, 15:00) παρέλαβε 1000 εισιτήρια των 20 ευρώ, τον ανώτερο αριθμό που είχε δικαίωμα να εξασφαλίσει, τα οποία θα διατεθούν στους φιλάθλους της ομάδας ως εξής:

• Την Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου από το τμήμα εισιτηρίων στο Ολυμπιακό στάδιο (θύρα επισήμων από πύλη Α) από τις 09:30 έως τις 15:30 μόνο στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας με την επίδειξη της ταυτότητας και του εισιτηρίου διαρκείας. Κάθε κάτοχος δικαιούται 1 εισιτήριο και παρακαλείται να διαθέτει το ακριβές αντίτιμο.

• Εφόσον δεν εξαντληθούν, η πώληση θα συνεχιστεί ελεύθερα την ημέρα του αγώνα από το Aekshop Αιγάλεω (Θηβών 376, τηλέφωνο 210-5317482) από τις 10:00 το πρωί».

Πηγή: gazzetta.gr