Ο Άρης ήθελε τη νίκη για να πλησιάσει στην 6άδα, ο ΠΑΟΚ για να μη μεγαλώσει η διαφορά από τον Ολυμπιακό. Τόσο οι κίτρινοι όσο και οι ασπρόμαυροι είχαν κάποιες πολύ καλές ευκαιρίες για να προηγηθούν, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, αλλά καμία από τις δύο ομάδες δεν ήταν τόσο καλή ώστε να νικήσει, με αποτέλεσμα το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης να λήξει ισόπαλο (0-0). Αποτέλεσμα που δεν ικανοποιεί κανέναν, αφού ο Άρης δεν πλησίασε στην 6άδα και ο ΠΑΟΚ έμεινε πλέον στο -11 από την κορυφή.

Το ντέρμπι θα μπορούσε να αρχίσει με γκολ και θα ήταν για τους γηπεδούχους, αλλά στο 3′ ο Πασχαλάκης απέκρουσε στο τετ α τετ με τον Καμαρά και στην επαναφορά ο Εντιαγέ δεν κατάφερε να σκοράρει, με τους οπαδούς στις εξέδρες να μην μπορούν να πιστέψουν ότι η μπάλα δεν κατέληξε στα δίχτυα. Όπως και να έχει, ήταν μια -μεγάλη- χαμένη ευκαιρία που έδινε τον τόνο για τη συνέχεια, αφού στο 13′ είχαμε νέα μεγάλη φάση και ήταν για τους φιλοξενούμενους αυτή τη φορά, με τον Άκπομ να κάνει το πλασέ εντός περιοχής και να στέλνει τη μπάλα άουτ.

Το παιχνίδι είχε ρυθμό, είχε ένταση, είχε μονομαχίες αλλά δεν είχε γκολ, αφού στο 25′ χάθηκε ακόμη μία μεγάλη ευκαιρία και ήταν η δεύτερη για τους κίτρινους που βγήκαν γρήγορα στην αντεπίθεση, για να καταλήξει η μπάλα στον Ματέο Γκαρσία, το σουτ του οποίου από το ύψος της περιοχής απέκρουσε εντυπωσιακά ο Πασχαλάκης. Αποτέλεσμα ημιχρόνου 0-0 επομένως και ήταν άδικο, αφού και οι δύο ομάδες θα μπορούσαν να σκοράρουν σε κάποια από τις προαναφερθείσες ευκαιρίες.

Φάση από τον αγώνα Άρης - ΠΑΟΚ

Λίγα πράγματα, κανένας νικητής

Με το ξεκίνημα της επανάληψης, στο 47′, οι κίτρινοι απείλησαν ξανά, αυτή τη φορά με πλασέ του Καμαρά που έφυγε λίγο άουτ, για να απαντήσουν οι ασπρόμαυροι στο 56′ με το σουτ του Μπίσεσβαρ που έφυγε άουτ μετά το γύρισμα του Ζίβκοβιτς. Το ντέρμπι, όπως και στο πρώτο ημίχρονο, είχε ρυθμό και είχε και κάποιες καλές ευκαιρίες, σαν κι αυτή του Άρη στο 65′ με την άστοχη κεφαλιά του ολομόναχου Σάσα από καλή θέση.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου προσπάθησε με τις αλλαγές του να βελτιώσει την εικόνα του ΠΑΟΚ αλλά δεν τα κατάφερε και τελικά το ντέρμπι έληξε χωρίς γκολ και νικητή, παρά τις προσπάθειες των δύο ομάδων ως το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

Άρης: Κουέστα, Σάκιτς, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Γκάνεα, Ματίγια, Σάσα, Μαντσίνι (85′ Μάνος), Εντιαγέ (63′ Μπερτόγλιο), Γκαρσία (63′ Ιτούρμπε), Καμαρά.

ΠΑΟK: Πασχαλάκης, Σάστρε, Ίνγκασον, Μιχαηλίδης, Βιεϊρίνια (76′ Σίντκλεϊ), Τσιγγάρας (81′ Κούρτιτς), Σοάρες (66′ Αουγκούστο), Μπίσεσβαρ, Ζαμπά (66′ Ελ Καντουρί), Ζίβκοβιτς, Άκπομ (76′ Τσόλακ).