Τα… έχωσε στα ισπανικά ΜΜΕ ο προπονητής της Ράγιο Βαγεκάνο, Πάκο Χέμεθ, εξαιτίας πρόσφατων δημοσιευμάτων που τον συνδέουν με τον πάγκο της Ρεάλ.

Ο Ισπανός τεχνικός, δείχνοντας αν μη τι άλλο αλληλεγγύη προς τους συναδέλφους του, τόνισε ότι τέτοια δημοσιεύματα δείχνουν έλλειψη σεβασμού.

«Τα δημοσιεύματα δείχνουν έλλειψη σεβασμού. Αυτή τη στιγμή η Ρεάλ έχει προπονητή και πρέπει να το σεβαστούμε αυτό. Όταν η Ρεάλ δει τι θα αποφασίσει, ή γενικά οποιαδήποτε ομάδα πάρει αποφάσεις για τέτοια θέματα, τότε οι υπόλοιποι προπονητές θα δούμε αν υπάρχει κάποια ευκαιρία ή όχι», ήταν τα λόγια του 45χρονου που στη συνέχεια μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Κάρλο Αντσελότι, επισημαίνοντας ότι τα ΜΜΕ πρέπει να συνδέουν προπονητές με ομάδες μόνο όταν η θέση είναι κενή.

«Ο Αντσελότι είναι ένας μεγάλος προπονητής και ελπίζω να συνεχίσει για πολλά χρόνια και να φέρει στον σύλλογο πολλές επιτυχίες. Όταν δεν θα βρίσκεται εκεί και η θέση του θα είναι κένη, τότε συνδέστε όποιον θέλετε με τη δουλειά. Μέχρι τότε όμως, εγώ προτιμώ να δείχνουμε σεβασμό», κατέληξε.

Το μέλλον του Κάρλο Αντσελότι είναι στον «αέρα», καθώς η διοίκηση της Ρεάλ δεν έχει ακόμη γνωστοποιήσει αν ο Ιταλός θα βρίσκεται στον πάγκο την επόμενη σεζόν ή όχι, με τα δημοσιεύματα από την Ισπανία αναφορικά με τους πιθανούς αντικαταστάτες του να πληθαίνουν συνεχώς.

Πηγή: sport-fm.gr