Ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα περάσει σήμερα (11:30) από του Ρέντη για να τα… ψάλει στους παίκτες του Ολυμπιακού μετά την ήττα από την ΑΕΚ. .

Ο μεγαλομέτοχος των Πειραιωτών έκοψε το σημερινό ρεπό των παικτών για να τους μιλήσει, και όχι σε ήρεμο ύφος καθώς η μοναξιά της κορυφής χάθηκε και είναι πολλά τα σημεία που θέλει να σταθεί. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης από τότε που ανέλαβε τον Ολυμπιακό θα πάει για πρώτη φορά στις προπονητικές εγκαταστάσεις της ομάδας για να τα πει απευθείας στους «ερυθρόλευκους» καθώς μέχρι πρότινος μίλαγε μέσω του β’ αντιπροέδρου, Σωκράτη Κομινάκη.

Το ραντεβού έχει δοθεί στις 11:30 με τους παίκτες να μην κάνουν προπόνηση απλά θα πάνε για να ακούσουν τον… εξάψαλμο του ισχυρού άνδρα του Ολυμπιακού. Ο Μαρινάκης έχει πολλά παράπονα και αυτά είναι πως οι παίκτες δεν δείχνουν τον απαιτούμενο τσαμπουκά στον αγωνιστικό χώρο, ειδικά στα ντέρμπι. Επίσης, θα σταθεί στην αστοχία των πέναλτι (οι «ερυθρόλευκοι» έχουν 0 στα 3!), στην έλλειψη ομαδικότητας αφού ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να είχε πετύχει περισσότερα τέρματα αν οι παίκτες του ήταν πιο μαχητικοί, ενώ τέλος θα τα «χώσει» για την κορυφή που χάθηκε (υπάρχει πλέον συγκατοίκηση με τον Παναθηναϊκό).

Χωρίς μεταγραφές τον Γενάρη

Όσον αφορά τα μεταγραφικά, ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται να κάνει μεταγραφές την χειμερινή περίοδο αφού αυτό αποφάσισαν διοίκηση και προπονητής. Το δυναμικό των Πειραιωτών είναι αρκετό για να ανταπεξέλθει στο πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Οπως αναφέρει η εφημερίδα «Γαύρος», Μαρινάκης και Βαλβέρδε συμφώνησαν να μην προβούν σε ενίσχυση τον Ιανουάριο εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, που θα είναι ένας σοβαρός τραυματισμός.

Πηγή: gazzetta.gr