Στο πρώτο παιχνίδι στο Τορίνο χάθηκε η πρόκριση στον μεγάλο τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ για την Ρεάλ Μαδρίτης. Αυτό ανέφερε ο Κάρλο Αντσελότι σε δηλώσεις του μετά το τέλος του χθεσινού δεύτερου ημιτελικού με την Γιουβέντους.

«Χάσαμε την πρόκριση στο πρώτο παιχνίδι. Σήμερα παίξαμε στο ανώτερο επίπεδό μας αλλά δεν είχαμε τύχη. Είχαμε τον έλεγχο του αγώνα και αρκετές ευκαιρίες. Ήμασταν αρκετά άτυχοι στο παιχνίδι. Δεν πρέπει να εστιάζουμε μόνο στο τέρμα που πέτυχαν. Είχαμε πολλές ευκαιρίες αλλά δεν μπορέσαμε να πετύχουμε ένα δεύτερο τέρμα», τόνισε και συνέχισε:

«Η ομάδα έκανε ό,τι έπρεπε. Εάν πρέπει να ρίξουμε ευθύνες σε κάποιους για κάτι, τότε αυτό θα ήταν το πάθος και η ένταση που δεν είχαμε στο πρώτο παιχνίδι. Στο ποδόσφαιρο παίζουν ρόλο οι λεπτομέρειες. Πέρσι κερδίσαμε χάρη σε ένα γκολ στο τελευταίο λεπτό και όλοι τότε μίλησαν για τύχη. Σε αυτόν τον γύρο δεν είχαμε τόση τύχη», ανέφερε.

Τέλος σχολίασε για το μέλλον του στην ομάδα: «Δεν ξέρω… Έχω ακόμη 15 ημέρες για να δουλέψω για δύο παιχνίδια. Τότε που θα κλείσει η σεζόν θα μπορέσουμε να συζητήσουμε με την ομάδα. Σήμερα δεν έχει σημασία να μιλάμε για το μέλλον. Πρέπει να τερματίσουμε σε όσο το δυνατόν καλύτερη θέση», κατέληξε.

Πηγή: sport-fm.gr