Ο σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν και της Εθνικής Βραζιλίας, Νεϊμάρ, είναι ο τελευταίος αθλητής που θα βρεθεί στο επίκεντρο ενός ντοκιμαντέρ για τη ζωή του. Το «Neymar: The Perfect Chaos» θα γίνει διαθέσιμο μέσω της πλατφόρμας του Netflix μέσα στον Ιανουάριο. Το νέο τρέιλερ που δημοσιεύθηκε αφήνει υποσχέσεις.

Στόχος του ντοκιμαντέρ που θα αποτελείται από τρία επεισόδια είναι να δώσει στους fans του «Νέι», αλλά και του ποδοσφαίρου μια εσωτερική ματιά στη ζωή ενός εκ των μεγαλύτερων αστέρων του ποδοσφαίρου.

Στο ντοκιμαντέρ θα περιέχονται συνεντεύξεις από ανθρώπους που έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στο ταξίδι του και στην επιτυχία του. Η σειρά θα παρουσιάσει την πορεία του από το πώς μεγάλωσε στη Βραζιλία, τα πρώτα βήματά του στη Σάντος και θα συνεχίζεται με το διάστημα που έπαιξε στην Μπαρτσελόνα. Μιλούν γι’ αυτόν μεταξύ άλλων ο Λιονέλ Μέσι, ο Κιλιάν Εμπαπέ, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ.

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, δε, αναμένεται το… παρασκήνιο της ακριβότερης μεταγραφής στην ιστορία του ποδοσφαίρου, όταν ο Νεϊμάρ πήγε στην Παρί Σεν Ζερμέν για 222 εκατομμύρια ευρώ το καλοκαίρι του 2017, αφήνοντας τους «μπλαουγκράνα» με τους οποίους άνοιξε δικαστική διαμάχη, η οποία έκλεισε πριν από λίγους μήνες.

Επιπλέον, αφιερώνεται μέρος των επεισοδίων στο ποιος είναι ο Νεϊμάρ εκτός αγωνιστικού χώρου. Στο νέο τρέιλερ, όταν τον ρωτούν πως θα ήθελε να αρχίσει η σειρά, ο Βραζιλιάνος επιθετικός απαντά: «Θα έπρεπε να μιλάει για τη συμπεριφορά μου. Ο κόσμος με κρίνει. “Ο Νεϊμάρ είναι ένα τέρας, το ένα, το άλλο”. Αποτελεί κίνητρο, το να λένε άσχημα λόγια για μένα, αλλά μετά… με γνωρίζουν καλύτερα. Γι’ αυτούς που δεν με ξέρουν είμαι αυτομάτως ένας κακός χαρακτήρας»

Το ντοκιμαντέρ σκηνοθετεί ο Ντέιβιντ Τσαρλς Ροντρίγκες, ενώ την παραγωγή έχει αναλάβει η εταιρία Uninterrupted του σούπερ σταρ των Λος Άντζελες Λέικερς και του NBA, ΛεΜπρόν Τζέιμς και του φίλου του Μάβερικ Κάρτερ.