Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έδωσε τη φανέλα του σε μια μικρή θαυμάστριά του η οποία εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο μετά από το 0-0 της Πορτογαλίας με την Ιρλανδία στο Δουβλίνο για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022.

Με το σφύριγμα της λήξης κι ενώ οι ποδοσφαιριστές χαιρετούσαν ο ένας τον άλλον και υπήρχαν ορισμένοι Ιρλανδοί που περίμεναν τον σούπερ σταρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για να του ζητήσουν τη φανέλα του, το μικρό κορίτσι προσέγγισε τον «CR7» αφού… τρύπωσε στον αγωνιστικό χώρο έχοντας ξεφύγει της προσοχής των δυνάμεων ασφαλείας του «Aviva Stadium» στην πρωτεύουσα της Ιρλανδίας.

Ωστόσο, όταν έγινε αντιληπτή από την υπηρεσία security, οι υπάλληλοί της έμοιαζαν έτοιμοι να τη συνοδεύσουν και πάλι στη θέση της και στους γονείς της. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο, όμως, τους σταμάτησε και αγκάλιασε τη νεαρή fan του και της έδωσε τη φανέλα του. Εκείνη τη στιγμή οι οπαδοί στις εξέδρες άρχισαν να τον χειροκροτούν για την πράξη του. Η μικρή δεν συγκρατήθηκε και δάκρυσε χαρούμενη που πήρε τη φανέλα του ειδώλου της.

Νωρίτερα, στη διάρκεια της αναμέτρησης ο Κριστιάνο Ρονάλντο απέφυγε έναν άλλο εισβολέα που διέφυγε από τους ελέγχους.

Στο αγωνιστικό σκέλος, τώρα, ο άσος της ομάδας του Φερνάντο Σάντος είχε ένα ήρεμο βράδυ καθώς η άμυνα της Ιρλανδίας τον περιόρισε και δεν του επέτρεψε να γίνει ιδιαίτερα απειλητικός. Η μόνη φορά που έφτασε κοντά στο γκολ ήταν λίγο πριν την λήξη, αλλά ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων Γκάβιν Μπαζούνου τον σταμάτησε.