Τα… παρατράγουδα ξεκίνησαν. Λίγες ώρες πριν από την σέντρα του αγώνα ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό, που θα κρίνει την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου, άγνωστοι έστειλαν μήνυμα στον διαιτητή της αναμέτρησης, Χάρη Καλογερόπουλο.

Συγκεκριμένα, πέταξαν φέιγ βολάν στην αυλή του σπιτιού τους, με μηνύματα ενόψει του μεγάλου ντέρμπι. Όπως είναι λογικό, ο Καλογερόπουλος ενημέρωσε την αστυνομία, αλλά και την ΕΠΟ. Παρά το συμβάν, πάντως, δεν υπάρχει θέμα αντικατάστασής του, αφού ο ίδιος δεν έθεσε τέτοιο θέμα.

Οπως αποκαλύπτει το gazzetta.gr τα φέιγ βολάν έγραφαν: «Παίξε 50-50. Μοίρασε το καρπούζι στα ίσια!».

Αντίδραση από τον Ολυμπιακό

Ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός ανέφερε για τα φέιγ βολάν στο σπίτι του διαιτητή Καλογερόπουλου, που θα «σφυρίξει» το ντέρμπι με την ΑΕΚ, το βράδυ της Τετάρτης (11/3, 19.00) στο ΟΑΚΑ.

«Εκφράζουμε την ανησυχία μας, έχουμε ενημερωθεί όσα έγιναν με τα φέιγ βολάν έξω από το σπίτι του διαιτητή Καλογερόπουλου. Επειδή μέχρι στιγμής εμείς, ως Ολυμπιακός, έχουμε φροντίσει να πάμε στο παιχνίδι με τους ηπιότερους τόνους, θα θέλαμε να υπάρχει περισσότερη προσοχή και από την Πολιτεία και από την Αστυνομία, να μην χαλάσουν όλα την τελευταία μέρα.

Ήδη έχουμε δει από μερίδα του Τύπου στοχοποίηση όλων των εμπλεκόμενων με τον αγώνα και πίεσης τους. Τώρα φτάσαμε την ημέρα του αγώνα να έχουμε φέιγ βολάν στο σπίτι του διαιτητή. Αυτά είναι τα σοβαρά ζητήματα για το ποδόσφαιρο και καλό θα είναι να τα δει και η πολιτεία και αντί να ασχολείται ο κ. Κοντονής, ο οποίος είναι καινούριος στο ποδόσφαιρο, με ημίμετρα. Με το να κλειδώνουμε τα γήπεδα όλων των ομάδων επειδή έγιναν επεισόδια σε ένα συγκεκριμένο γήπεδο. Καλό θα είναι να δούμε και αυτά τα ζητήματα, γιατί είναι πολύ σοβαρά και υπάρχει και συγκεκριμένο παρελθόν σε σχέση με τις συμπεριφορές προς τους διαιτητές. Και τώρα και παλιότερα».