Μετά τον Μανόλο Χιμένεθ, ήταν η σειρά του Σταύρου Αδαμίδη να τρίξει τα δόντια στους ποδοσφαιριστές. Ο πρόεδρος της Ένωσης είχε συνάντηση με τους Δέλλα, Καφέ, και Λυμπερόπουλο για να συζητήσουν για την άσχημη εικόνα της ομάδας.

Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ βλέποντας την αποκαρδιωτική εικόνα της ομάδας στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Καβάλα αποφάσισε να πάρει μέτρα. Ο Σταύρος Αδαμίδης κάλεσε στο γραφείο του στην Γράμμου τον Νίκο Λυμπερόπουλο, τον Τραϊανό Δέλλα και τον Παντελή Καφέ για να συζητήσουν την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ομάδα.

Ο πρόεδρος της Ένωσης ήθελε να μάθει από τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές για ποιο λόγο η ομάδα δείχνει αυτή την εικόνα στους αγώνες απογοητεύοντας το κόσμο. Στη συνέχεια τους έτριξε τα δόντια ξεκαθαρίζοντας ότι, όπως και ο προπονητής, η διοίκηση δεν πρόκειται να ανεχθεί ξανά τέτοιες εμφανίσεις. Μάλιστα, ζήτησε το μήνυμα αυτό να μεταφερθεί και στους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές.

Από την πλευρά τους οι τρεις αρχηγοί τόνισαν στον Αδαμίδη ότι οι ίδιοι έχουν μεγάλη ευθύνη για αυτή την εικόνα κι έδωσαν υπόσχεση ότι θα κάνουν ότι μπορούν για να αλλάξει η απόδοση της ομάδας, με αρχή το σαββατιάτικο ντέρμπι του ΟΑΚΑ με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.

Πηγή: gazzetta.gr