Συνάντηση κορυφής στην ΑΕΚ μία μέρα μετά την… τραγωδία της Καβάλας, καθώς διοίκηση και προπονητικό τιμ τα είπαν επί 2,5 ώρες για να δουν τι θα κάνουν πλέον.

Η εικόνα της Ένωσης στον αγώνα της Κυριακής ήταν απαράδεκτη. Η ήττα την άφησε κι άλλο πίσω στη βαθμολογία και η απόδοση προκάλεσε ακόμη μεγαλύτερο προβληματισμό. Είναι ολοφάνερο, πλέον, ότι θα πρέπει να γίνουν αλλαγές στην ομάδα και πάνω σε αυτό συζήτησαν τη Δευτέρα επί 2,5 ώρες οι Αδαμίδης, Χιμένεθ, Μορίγια, Κωνσταντινίδης, Γκρέταρσον και Δημητριάδης. Η ομάδα δεν είναι του Χιμένεθ και όλοι ήξεραν ότι θα υπήρχαν προβλήματα, καθώς δεν γίνεται να διορθωθούν μέσα σε 1,5 μήνα όλα τα κακώς κείμενα που προκλήθηκαν την τελευταία διετία. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι η ΑΕΚ μπορεί να συνεχίσει έτσι, για αυτό η διοίκηση και το προπονητικό τιμ συζήτησαν για το τι θα πρέπει να κάνουν από κοινού από εδώ και πέρα, ώστε να φτιάξουν τα πράγματα.

Θεωρείται δεδομένο ότι η ΑΕΚ θα επιχειρήσει να ενισχυθεί όσο περισσότερο μπορεί στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, ενώ θα πρέπει να «δέσει» με νέα συμβόλαια και τους Νάτσο Σκόκο, Ράφικ Τζιμπούρ και Ισμαέλ Μπλάνκο.

Πηγή: gazzetta.gr