Ο Τιμπό Κουρτουά ζήτησε τη φανέλα του Γιώργου Αθανασιάδη, όπως αποκάλυψε ο ίδιος, μετά τη νίκη της Σέριφ επί της Ρεάλ στη Μαδρίτη.

Στο πρόγραμμα της Τρίτης για το Champions League υπήρχαν μεγάλα παιχνίδια, όπως το Παρί Σεν Ζερμέν – Μάντσεστερ Σίτι ή το Μίλαν – Ατλέτικο Μαδρίτης. Στο τέλος της βραδιάς, όμως, το αποτέλεσμα που είχε κλέψει την παράσταση ήταν αυτό του «Σαντιάγκο Μπερναμπέου». Εκεί, δηλαδή, όπου η Σέριφ πέτυχε μια ασύλληπτη νίκη επί της Ρεάλ, έχοντας για πρωταγωνιστή τον Αθανασιάδη.

Ο Έλληνας τερματοφύλακας έκανε το παιχνίδι της ζωής του με περισσότερες από 10 αποκρούσεις και οδήγησε την ομάδα της Μολδαβίας στη μεγαλύτερη νίκη της ιστορίας της. Λογικό ήταν επομένως, μία μέρα μετά, ο Αθανασιάδης να είναι πρωταγωνιστής, μαζί με τον Δημήτρη Κολοβό, σε Instagram live για λογαριασμό του γραφείου μάνατζερ που τους εκπροσωπεί.

Ο Τιμπό Κουρτουά

«Μου ζήτησε τη φανέλα ο Κουρτουά»

Οι δύο Έλληνες παίκτες μίλησαν για όσα έζησαν στη Μαδρίτη το βράδυ της Τρίτης και αυτό που έκανε τη διαφορά ήταν η αποκάλυψη του Αθανασιάδη για τον Κουρτουά. Συγκεκριμένα, ο Έλληνας τερματοφύλακας, όπως είπε, ζήτησε από τον Βέλγο συνάδελφό του τη φανέλα του μετά τη λήξη της αναμέτρησης και ο Κουρτουά δέχθηκε να του τη δώσει, ζητώντας όμως τη δική του!

Κάτι που μέχρι και το απόγευμα της Τρίτης ο Αθανασιάδης δεν πίστευε ότι μπορούσε να το ζήσει, αλλά στο ποδόσφαιρο όλα γίνονται και αποδείχθηκε ξανά.