Πολλαπλά μηνύματα στέλνει ο Νικόλας Πατέρας! Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε πρώτο το gazzetta.gr, ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού όρισε από σήμερα πρώτο αρχηγό τον Τζιμπρίλ Σισέ, αναγνωρίζοντας τις ηγετικές ικανότητες του Γάλλου!

Την είδηση αυτή μετέφερε στους παίκτες του «τριφυλλιού» ο νέος προπονητής Ζεσουάλδο Φερέιρα, διευκρινίζοντας, «δεν ζήτησα εγώ να γίνει αυτή η αλλαγή. Είναι εντολή του προέδρου και πρέπει να τη σεβαστούμε». Σίγουρα πάντως, πρόκειται για απόφαση πολύ σημαντική, δεδομένου ότι κατά σειρά οι αρχηγοί ήταν Καραγκούνης, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Κώστας Κατσουράνης και μετά Τζιμπρίλ Σισέ.

Ακόμα πιο ασυνήθιστο σε μια ομάδα είναι να αλλάζουν οι αρχηγοί μες στη μέση της σεζόν. Προφανώς ο Πατέρας κάτι έχει διαπιστώσει και στην προηγούμενη φρουρά, διότι στην… επερχόμενη του Σισέ δεν ήταν και τόσο δύσκολο να διαπιστωθεί το χάρισμα του Γάλλου να ηγείται της ομάδας.

Ο Σισέ προσπέρασε μέσα σε ένα βράδυ τρεις πολύ έμπειρους συμπαίκτες του και ο πρόεδρος της ΠΑΕ, μετά την αλλαγή προπονητή, είναι προφανές ότι θέλει να ταρακουνήσει και τις ακριβπληρωμένες φίρμες του «τριφυλλιού» που δεν αποδίδουν στο γήπεδο σύμφωνα με την αξία τους, αλλά και πιθανότατα δεν έχουν την ηγετική ικανότητα που απαιτείται για να συμπαρασύρουν και τους υπόλοιπους…

πηγή: gazzetta.gr