Η εποχή Μαρινάκη στον Ολυμπιακό ξεκίνησε και επίσημα, καθώς, μετά το ραντεβού του με τον Σωκράτη Κόκκαλη στα γραφεία της ΠΑΕ ανακοινώθηκε, η πλήρης συμφωνία για τη μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών (67%). Κοινή συνέντευξη τύπου την Τρίτη!

Με τον τρόπο αυτό ολοκληρώθηκε και το τυπικό μέρος στην… αλλαγή εποχής στον Ολυμπιακό με την ανάληψη των ηνίων από τον Βαγγέλη Μαρινάκη, αλλά θυμίζουμε και την παραμονή Κόκκαλη στην θέση του προέδρου!

Οι δύο άνδρες την ερχόμενη Τρίτη θα δώσουν κοινή συνέντευξη Τύπου στην αίθουσα Τύπου του «Γ. Καραϊσκάκης» με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να δίνει την πρώτη του συνέντευξη ως ο νέος ισχυρός άνδρας των «ερυθρόλευκων».

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός αναφέρει: «Πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ, συνάντηση των κ.κ. Σωκράτη Κόκκαλη και Ευάγγελου Μαρινάκη σχετικά με τη συμφωνία απόκτησης του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ από τον Ευάγγελο Μαρινάκη.

Ανακοινώνεται ότι επήλθε πλήρης συμφωνία, το κείμενο της οποίας θα υπογραφεί την Τρίτη 06/07/2010 και θα επακολουθήσει κοινή Συνέντευξη Τύπου των δύο ανδρών».

πηγή: gazzetta.gr