Μιλώντας σε ισπανικό ραδιοφωνικό σταθμό, ο Κάρλο Αντσελότι τόνισε πως η Ρεάλ Μαδρίτης δεν θα αγοράσει αντικαταστάτη για τον Λούκα Μόντριτς, αφού η απουσία του μπορεί να καλυφθεί από το υπάρχον ρόστερ.

Σίγουρος για το «βάθος» τους ρόστερ του εμφανίστηκε ο Κάρλο Αντσελότι σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Radio Nacional de Espana. Ο προπονητής των πρωταθλητών Ευρώπης διαβεβαίωσε ότι ομάδα του δεν θα κινηθεί για την απόκτηση κάποιου παίκτη στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου παρά την πολύμηνη απουσία του Μόντριτς.

«Όχι, η Ρεάλ Μαδρίτης δεν θα αγοράσει κάποιον παίκτη τον Ιανουάριο επειδή είμαστε ικανοί να αντικαταστήσουμε τον Μόντριτς. Έχουμε και άλλους σημαντικούς παίκτες για τέτοιου είδους καταστάσεις. Την προηγούμενη σεζόν αντιμετωπίσαμε το ίδιο πρόβλημα όταν τραυματίστηκε ο Κεντίρα. Όπως πέρσι, έτσι και φέτος, θα βρούμε τη λύση εκ των έσω. Έχουμε επιλογές. Μπορεί να πάρει τη θέση του (σ.σ. του Μόντριτς) ο Κεντίρα, ο Ιγιαραμέντι, μέχρι και ο Ίσκο που δεν έχει παίξει ποτέ τόσο πίσω, αλλά πιστεύω ότι μπορεί να το κάνει σε κάποια παιχνίδια. Τέλος, έχουμε και τον Μεδράν, τον μικρό από την Καστίγια (σ.σ. η ΄Β ομάδα της Ρεάλ), που τα πάει πολύ καλά. Μπορεί να αποτελέσει και αυτός μια επιλογή».

Η πρωτοπόρος Ρεάλ αντιμετωπίζει την «νεοφώτιστη» Εϊμπάρ εκτός έδρας το Σάββατο στο πλαίσιο του ισπανικού πρωταθλήματος, με τον Κάρλο Αντσελότι να προορίζει τον Σάμι Κεντίρα βασικό.

Πηγή: sport-fm.gr