Προτεραιότητα αυτή τη στιγμή στον Ολυμπιακό φαίνεται πως αποτελεί η αγορά των δικαιωμάτων του Λούκα Μιλιβόγεβιτς, ο οποίος αγωνίζεται στους «ερυθρόλευκους» με τη μορφή δανεισμού από την Άντερλεχτ.

Ωστόσο, στην Ιταλία συνεχίζονται τα δημοσιεύματα που θέλουν τους Πειραιώτες να ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Σεμπάστιαν Τζιοβίνκο, ο οποίος το καλοκαίρι μένει ελεύθερος τον Γενάρη.

Η συγκεκριμένη φημολογία έχει αναπτυχθεί πριν από το παιχνίδι με τους «μπιανκονέρι», όταν ο Μίτσελ είχε ερωτηθεί για την περίπτωση του διεθνούς άσου και είχε απαντήσει πως «ναι (μας ενδιαφέρει), μα φοβάμαι ότι είναι ένα όνειρο που δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί».

Μέχρι στιγμής επίσημα η διοίκηση του συλλόγου δεν έχει επιβεβαιώσει ότι κινείται για την απόκτηση του 27χρονου παίκτη, αλλά οι πρωταθλητές Ιταλίας δείχνουν διατεθειμένοι να τον παραχωρήσουν έναντι 2 εκατ. ευρώ τον ερχόμενο Γενάρη.

Εκτός του Ολυμπιακού, ενδιαφέρον για την απόκτηση του Τζιοβίνκο φέρονται να έχουν εκδηλώσει επίσης η Αρσεναλ, η Βόλφσμπουργκ, η Φιορεντίνα και η Νάπολι.

Από την πλευρά του, ο Ιταλός άσος δεν επιθυμεί να έχει «δεύτερο ρόλο» στη Γιουβέντους, αλλά δεν αποκλείεται να παραμείνει τελικά στην ομάδα. Οι ετήσιες απολαβές του είναι 3 εκατ. ευρώ (προφανώς μεικτά, άρα κοντά στο 1,5 «καθαρά»).

Όσον αφορά την υπόθεση του Τζόελ Κάμπελ, η Αρσεναλ φέρεται αποφασισμένη να ξεκινήσει τις όποιες συζητήσεις από τα 6-7 εκατ. ευρώ. Στην Αγγλία θεωρούν αρκετά πιθανή την αποχώρηση του Κοσταρικανού άσου και εκτιμούν ότι θα καταλήξει στον Ολυμπιακό ή την Ίντερ.

Μάλιστα, υποστηρίζουν ότι οι «ερυθρόλευκοι» είναι σε θέση να καταθέσουν μία πρόταση που θα ξεπερνάει τα 7 εκατ. ευρώ, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει επιβεβαιωθεί αν έχει υπάρξει επίσημη πρόταση.

Πηγή: sport-fm.gr