Έτοιμοι για το πράσινο κόλπο γκρόσο είναι στο «Τριφύλλι» που θέλουν την υπογραφή του 25χρονου αργεντινού Νάτσο Σκόκο από την 1η Ιανουαρίου. Ο Παναθηναϊκός θέλει από πέρυσι τον βιρτουόζο άσο της ΑΕΚ και τώρα που βλέπει ότι οι «κιτρινόμαυροι» δεν έχουν καταφέρει να του αποσπάσουν την υπογραφή στο νέο συμβόλαιο που του προσφέρουν, ετοιμάζεται για την κίνησή του.

Στόχος των «πράσινων», σύμφωνα με δημοσίευμα της «Εξέδρα», είναι να «ψήσουν» τον παίκτη να υπογράψει από την 1η Ιανουαρίου κιόλας στην ομάδα της Παιανίας και να πραγματοποιήσουν την πρώτη τους μεταγραφή (ουσίας και ποιότητας) για την ερχόμενη σεζόν.

Οι «πράσινοι» όμως, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, σκέφτονται να προτείνουν στην ΑΕΚ να τον αγοράσουν και να τον εντάξουν στο δυναμικό τους από τον Ιανουάριο του 2011.  Θέλοντας έτσι να εκμεταλλευτούν το δυνατό «χαρτί» που έχουν στα χέρια τους.  Το γεγονός δηλαδή ότι ο ποδοσφαιριστής θα φύγει σαν ελεύθερος σε έξι μήνες, χωρίς η ΑΕΚ να έχει οφέλη. Σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, ο Παναθηναϊκός αναμένεται να «ρίξει» στο τραπέζι και κάποια ονόματα, σαν έμψυχα ανταλλάγματα (Μάντζιος, Δημούτσος, Κλείτον, Μελίσσης) ώστε να δελεάσουν τους «κιτρινόμαυρους» σε περίπτωση αντιρρήσεων.

Πηγή: gazzetta.gr