Στο παρελθόν δείχνει ο Κριστιάνο Ρονάλντο πως έχει αφήσει τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπισε στην έναρξη της φετινής σεζόν.

Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός έχει καταφέρει να σημειώσει ρεκόρ, σκοράροντας δέκα φορές στις έξι πρώτες αγωνιστικές της Primera Division.

Μάλιστα, ο διεθνής άσος ισοφάρισε την επίδοση των Πανίνιο και Κουμπαλά, την ώρα που ο Νεϊμάρ, ο Μέσι και ο Μάντζουκιτς έχουν τέσσερα, πέντε και εννιά γκολ λιγότερα.

Στη δεκαετία του ’50, ο Κουμπαλά πρώτα (1953) και ο Πανίνιο αργότερα (1954) είχαν πετύχει δέκα γκολ στις πρώτες έξι αγωνιστές, κάτι που δεν είχαν κάνει ποτέ ο Ντι Στέφανο και Θάρα, δύο από τους σπουδαιότερους ποδοσφαιριστές που φόρεσαν τη φανέλα της «βασίλισσας της Ευρώπης».

Έτσι ο Ρονάλντο έγινε ο μοναδικός παίκτης της Ρεάλ που σημειώνει τη συγκεκριμένη επίδοση, έχοντας ως θύματα την Κόρδοβα, την Μπιλμπά, την Ντεπορτίβο, την Έλτσε και τη Βιγιαρεάλ. Επίσης, ο «CR7» έχει σημειώσει και ένα τέρμα στο 5-1 επί της Βασιλείας, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Champions League, ενώ είχε πετύχει και δύο γκολ στο Σούπερ Καπ Ευρώπης με αντίπαλο τη Σεβίλλη.

Πηγή: sport-fm.gr