Ο Σεμπαστιάν Λέτο δεν πρόκειται να ξεχάσει ποτέ το σύνθημα που τραγούδησε ο Σιμάο στα επινίκια του πρωταθλήματος. Ο Αργεντινός μέσος του Παναθηναϊκού δήλωσε πως ήταν μια δύσκολη αλλά επιτυχημένη χρονιά.
Αποσπάσματα από τη συνέντευξη του στο περιοδικό «Hello»:
Τη φετινή χρονιά είχατε να αποδείξετε αρκετά πράγματα ερχόμενος στον Παναθηναϊκό από τον Ολυμπιακό;
«Ήταν μια πάρα πολύ δύσκολη και σκληρή χρονιά. Έφυγα με ένα νταμπλ από τον Ολυμπιακό και πήγα στον αιώνιο αντίπαλο, όπου στην αρχή δεν ήξερα πως θα με αντιμετωπίσουν οι φίλαθλοι. Η αλήθεια είναι ότι με βοήθησαν πάρα πολύ και μέσα από αυτή τη δύσκολη απόφαση, βγήκε ένας πολύ επιτυχημένος χρόνος. Είμαι πολύ χαρούμενος που πετύχαμε φέτος με τον Παναθηναϊκό.

Τι σας έχει μείνει «χαραγμένο» από τους πανηγυρισμούς;

«Δεν θα ξεχάσω ποτέ την ώρα που ο συμπαίκτης μου, Σιμάο, ανέβηκε στην πίστα κι άρχισε να τραγουδάει ένα σύνθημα που έχουν βγάλει οι οπαδοί του Παναθηναϊκού για μένα. Ξεκίνησε από το τίποτα, ήταν μια αυθόρμητη στιγμή, αλλά η συνέχεια ήταν εκπληκτική. Όλο το μαγαζί τραγουδούσε μαζί με τον Σιμάο. Επίσης, στο μυαλό μου θα είναι πάντα τα τελευταία λεπτά του τελικού κυπέλλου, με την ομάδα του Άρη. Ξέραμε ότι πλέον είχαμε κατακτήσει το νταμπλ και ετοιμαζόμασταν για τους μεγάλους πανηγυρισμούς. Περιμέναμε με ανυπομονησία το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή».

Πηγή: gazzetta.gr