Την εκκρεμότητα στο «Παλάου Μπλαουγκράνα» για την 9η αγωνιστική θέλει να κλείσει απόψε ο Ολυμπιακός (20:00, Novasports 2). Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα ψάχνει την υπέρβαση κόντρα στην Μπαρτσελόνα, σε μια από τις πιο δύσκολες εκτός έδρας αποστολές της.

Οι Πειραιώτες προέρχονται από δύο σερί ήττες από Μπασκόνια και ΤΣΣΚΑ, ωστόσο το πιο σημαντικό ζήτημα που καλούνται να διαχειριστούν, είναι η εμφάνιση, η οποία ειδικά στη Μόσχα ήταν αποκαρδιωτική. Μάλιστα, αυτήν τη φορά δεν υπάρχουν τα ελαφρυντικά των απουσιών.

Η «ερυθρόλευκη» αποστολή αποτελείται από 14 παίκτες συμπεριλαμβανομένου και του Άαρον Χάρισον, ο οποίος επιστρέφει μετά από σχεδόν έναν μήνα. Ταυτόχρονα, πρέπει να γίνει και σωστή διαχείριση δυνάμεων, καθώς την Πέμπτη ακολουθεί και το ματς με τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι.

Οι Καταλανοί, πρώτοι στον βαθμολογικό πίνακα με ρεκόρ 9-2, θέλουν να διατηρήσουν το αήττητο στην έδρα τους, ενώ ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα -πλην της απουσίας του τραυματία Κλαβέρ. Μάλιστα, και ο Αμπρίνες που έχασε το ματς με τη Γκραν Κανάρια την προηγούμενη Κυριακή λόγω γαστρεντερίτιδας, θα είναι διαθέσιμος.

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει απόψε τη Μπαρτσελόνα για 32η φορά στην ιστορία του σε επίπεδου Κυπέλλου Πρωταθλητριών και Euroleague. Οι Καταλανοί προηγούνται με 19-12 νίκες, ενώ στη Βαρκελώνη οι «ερυθρόλευκοι» έχουν 3 νίκες και 12 ήττες.