Τα Ρόλεξ του Νίκου Αναστόπουλου φέρεται να κοστίζουν όσο το χρέος του στην Καλλιθέα. Το γεγονός όμως ότι δεν τα έχει δώσει κάνει τον Κομπότη να αισθάνεται σίγουρος για την θετική έκβαση της ένστασης.

Η εκτίμηση που τρέφουν για τον «Μουστάκια» οι παίκτες του ΟΦΗ έχει αναπτυχθεί και από λεπτομέρειες , όπως σας έχουμε ενημερώσει πολλάκις. Άλλο ένα παράδειγμα είναι αυτό που συνέβη όταν ο Νίκος Μαχλάς ανακοίνωσε στους παίκτες της ομάδας το πριμ των 10.000 ευρώ για τη νίκης στη Φυλή.

Ο Αναστόπουλος προσπάθησε να παρέμβει λέγοντας: «Να τα κάνουμε 15.000 για τα παιδιά;». Ωστόσο δεν είναι καιρός για ανοίγματα και δυστυχώς για τους ποδοσφαιριστές… δεν του πέρασε του «Αναστό».

Και μια και είπαμε 15.000 ευρώ, τόσο είναι και το χρέος του τεχνικού του ΟΦΗ προς την Καλλιθέα για τη συνεργασία που είχαν οι δύο πλευρές το 2002. Έχει γίνει αρκετός «ντόρος» τελευταία με το συγκεκριμένο θέμα, το οποίο πρώτο το gazzeta.gr είχε αναδείξει από τη βραδινή του ζώνη. Ο γνωστός για τις ατάκες του Νίκος Αναστόπουλος φέρεται να είπε σχετικά σε φίλους του: «Τι να μου κάνουν εμένα 15.000 ευρώ; Τόσο κοστίζουν τα Ρόλεξ που φοράω!» Προφανώς ήθελε να δείξει πόσο… large τύπος είναι. Θέλει λίγη προσοχή όμως τέτοιες εποχές, καθώς η εφορία καιροφυλαχτεί.

Και μια να αναφερθήκαμε στην υπόθεση αυτή, όπου ο Λεβαδειακός θέλει να εκμεταλλευτεί ώστε να πάρει το παιχνίδι με τους Ηρακλειώτες στα χαρτιά, ο Κομπότης είναι υπέρμετρα αισιόδοξος για την έκβαση της ένστασης. Μάλιστα, είναι τόσο σίγουρος που φέρεται να είπε στον Βασίλη Βούζα να υπολογίζει τους συγκεκριμένους βαθμούς.

Πηγή: gazzetta.gr