Ραγδαίες οι εξελίξεις τις τελευταίες ώρες στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό, που θυμίζει σπίτι του «Big Brother». Τρία μέλη του Δ.Σ. και ένα αναπληρωματικό μέλος παραιτήθηκαν, ενώ ο πρόεδρος Μιχάλης Κίτσιος ξεκαθαρίζει πως δεν πρόκειται να αποχωρήσει.

Το ρητό «ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα», ταιριάζει απόλυτα με τα όσα γίνονται το τελευταίο διάστημα στον Ερασιτέχνη ο οποίος από τις συνεχιζόμενες αποχωρήσεις έχει γίνει σαν το σπίτι του.. big brother με την διαφορά πως δεν χρειάζεται να πάρει κάποιος τηλέφωνο για να τους διώξει. Συγκεκριμένα τις τελευταίες ώρες έχουν παραιτηθεί οι Πιστιόλης, Παναγούλιας, Παπαδάτος από μέλη του Δ.Σ και ο Βράχας από αναπληρωματικό μέλος. Το κύμα φυγής έχει προκαλέσει αλυσιδωτές αντιδράσεις, καθώς δύσκολα μπορεί κάποιος να πιστέψει πως όλο αυτό έχει γίνει τυχαία. Το σίγουρο μάλιστα είναι πως τις επόμενες ημέρες αναμένονται και άλλες κινήσεις, ενώ στην συνεδρίαση του Δ.Σ. που θα γίνει στις 10/11 αναμένεται εκτός από ηλεκτρισμένο κλίμα, να παρθούν και σημαντικές αποφάσεις για τον σύλλογο.

Κίτσιος: «Ο καπετάνιος μένει στη θέση του»

Οι συνεχόμενες παραιτήσεις, ήταν λογικό να φούντωναν τα σενάρια για απόφαση αποχώρησης και από τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Μιχάλη Κίτσιο. Ωστόσο ο ίδιος μιλώντας στο leoforos.gr, ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να αποχωρήσει. Αναλυτικά ανέφερε: «Ο Παναθηναϊκός προχωράει. Ο κάθε άνθρωπος είναι ελεύθερος να πράξει ότι θέλει. Πλέον θα πρέπει να γίνει παραίτηση προς το Δ.Σ και μετά να γίνει δεκτή. Δεν μπορώ να σχολιάσω εγώ τις παραιτήσεις».

Υπάρχει σκέψη να αποχωρήσετε εσείς μετά τις τελευταίες εξελίξεις;

«Όχι δεν πρόκειται να γίνει κάτι τέτοιο. Ο καπετάνιος παραμένει στη θέση του».

Οι πιθανοί αντικαταστάτες

Όσον αφορά τα ονόματα που θα πάρουν τις θέσεις των Παναγούλια, Πιστιόλη και Παπαδάτου στο Δ.Σ (ο Βράχας ήταν αναπληρωματικό μέλος), είναι οι Χρυσόστομος Κίτσιος, Νίκος Τσίλης και Κωνσταντίνος Φέρτης αν φυσικά δεχτούν να συμμετάσχουν. Αξίζει να αναφέρουμε πως η συνεδρίαση της Τετάρτης θα μετατεθεί για ακόμα μία εβδομάδα και θα γίνει την Τετάρτη 10/11.

Σε αναμμένα κάρβουνα

Αυτοί που βλέπουν τις όποιες εξελίξεις και δεν ξέρουν τι να κάνουν, είναι οι παίκτες και παίκτριες των ομάδων, καθώς εκτός από τα οικονομικά προβλήματα που έτσι και αλλιώς αντιμετωπίζουν, βλέπουν όλες αυτές τις αλλαγές και δεν ξέρουν πραγματικά τι να κάνουν. Το σίγουρο πάντως είναι πως οι επόμενες ημέρες θα είναι ιδιαίτερα σημαντικές.
πηγή: gazzetta