Σε σίριαλ εξελίχθηκε η μεταγραφή του Ματέους Ρέις στον Ολυμπιακό. Ο Βραζιλιάνος μπακ χαφ αποκλείστηκε από το χθεσινό παιχνίδι της Ρίο Άβε με την Γκιμαράες (0-0) και αυτό θεωρήθηκε «σημάδι» μεταγραφής του στην ελληνική ομάδα.

Ωστόσο, και την προηγούμενη εβδομάδα έγινε κάτι ανάλογο, καθώς δεν έπαιξε με την Τοντέλα και τελικά χρησιμοποιήθηκε στο ματς με την Μπεσίκτας για τον γ’ προκριματικό γύρο του Europa League.

Ο παίκτης δείχνει να είναι ενοχλημένος με τη στάση της ομάδας του, η οποία προσπαθεί να βάλει στα ταμεία της όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα μπορεί από την παραχώρησή του. Όπως και να έχει, φαίνεται πως το θέμα βρίσκεται στην τελική του ευθεία.

Ως εναλλακτικές περιπτώσεις για τους «ερυθρόλευκους» υπάρχουν ο Γιασέρ Λαρουσί της Λίβερπουλ και ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ της Πάσος Φερέιρα. Ωστόσο, ο Ρέις παραμένει στην… pole position, όντας προσωπική επιλογή του Πέδρο Μαρτίνς.

Όσο για το θέμα της απόκτησης εξτρέμ, επίσης αποτελεί προτεραιότητα, με τις περιπτώσεις των Σοφιάν Μπουφάλ και Γκάρι Ροντρίγκεζ να ξεχωρίζουν, ενώ στο προσκήνιο ήρθε και το όνομα του Νεμάνια Ράντονιτς, ο οποίος παραχωρείται από τη Μαρσέιγ.