Η παρουσία του Ντιέγκο Σιμεόνε στον πάγκο της Ατλέτικο Μαδρίτης θα είναι ένα παραπάνω κίνητρο για τον Φερνάντο Τόρες, ώστε να επιστρέψει εκεί.

Όπως δήλωσε ο άσος της Τσέλσι, θα του άρεσε να συνεργαστεί με τον αργεντινό προπονητή και έτσι οι φήμες που τον θέλουν να «μετακομίζει» ξανά στην Ισπανία δείχνουν να αληθεύουν…

«Έχω μεγάλο σεβασμό για τον Σιμεόνε, από τότε που ήμασταν συμπαίκτες. Με βοήθησε πολύ. Μου δίδαξε το πώς να είμαι ένας αρχηγός. Μου δίδαξε πολλά τις σεζόν που παίζαμε μαζί στην Ατλέτικο», ανέφερε ο Ισπανός επιθετικός και πρόσθεσε:

«Θέλω πάντα να συνεργάζομαι με ανθρώπους που θαυμάζω. Θαύμαζα τον Ράφα Μπενίτεθ και είχα την ευκαιρία να συνεργαστώ μαζί του. Το ίδιο ισχύει και για τον Ζοσέ Μουρίνιο και τον Λουίς Αραγονές».

Ο 30χρονος ποδοσφαιριστής συμπλήρωσε: «Είχα την τύχη να συνεργαστώ με ανθρώπους, τους οποίους όταν τους βλέπεις λες «Τι έχουν, ποιο είναι το μυστικό τους, γιατί όλες οι ομάδες που προπονούν τα πάνε καλά..;» και κατέληξε:

«Ο Σιμεόνε είναι σαν τον Γκουαρντιόλα ή σαν κάποιους άλλους προπονητές, τους οποίους σου αρέσει να πηγαίνεις να τους βλέπεις και να μαθαίνεις από αυτούς».

Πηγή: Sport-fm.gr