Μόλις πέντε παιχνίδια, λόγω της διεξαγωγής των νοκ άουτ προημιτελικών του κυπέλλου, περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 29ης αγωνιστικής της Premier League.

Τα «φώτα» πέφτουν στο ντέρμπι του Λονδίνου ανάμεσα στην Τσέλσι και την Τότεναμ. Οι «μπλε» με εννιά νίκες στα τελευταία έντεκα παιχνίδια, θέλουν να φτάσουν σε μια ακόμη επιτυχία, προκειμένου να παραμείνουν στην κορυφή και να κάνουν άλλο ένα βήμα για την κατάκτηση του τίτλου.

Τους τρεις βαθμούς ψάχνουν και οι «σπερς», προκειμένου να διατηρήσουν τις ελπίδες για έξοδο στο Champions League. Βέβαια, θα πρέπει να… μοχθήσουν πολύ, αφού η τελευταία φορά που έφυγαν με το διπλό από το «Στάμφορντ Μπριτζ» ήταν στις 10 Φεβρουαρίου 1990. Έκτοτε, σε 23 παιχνίδια πρωταθλήματος, η Τσέλσι μετράει 15 νίκες, ενώ 8 παιχνίδια έχουν λήξει ισόπαλα.

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στη φάση των «16» του Champions League, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, δοκιμάζεται στην έδρα της Γουέστ Μπρομ. Οι «κόκκινοι διάβολοι», που μετρούν οχτώ νίκες στις εννιά τελευταίες επισκέψεις τους στο «Χόθορνς», θέλουν τους τρεις βαθμούς, αφενός για να πάρουν ρεβάνς για την ήττα του πρώτου γύρου στο «Ολντ Τράφορντ», αφετέρου για να παραμείνουν σε τροχιά Ευρώπης.

Από εκεί και πέρα, η Φούλαμ του Κώστα Μήτρογλου, ο οποίος είναι αμφίβολο το κατά πόσο θα βρίσκεται στην αποστολή, ταξιδεύει στην Ουαλία για να αντιμετωπίσει την Κάρντιφ, ενώ το «λειψό» πρόγραμμα συμπληρώνουν οι αναμετρήσεις Κρίσταλ Πάλας-Σαουθάμπτον και Νόριτς-Στόουκ.

Το πρόγραμμα της 29ης αγωνιστικής

Σάββατο, 8/3 (17:00)

Γουέστ Μπρομ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (14:45)
Κάρντιφ-Φούλαμ
Κρίσταλ Πάλας-Σαουθάμπτον
Νόριτς-Στόουκ
Τσέλσι-Τότεναμ (19:30)

** Αναβάλλονται λόγω Κυπέλλου τα παιχνίδια: Άρσεναλ-Σουόνσι, Μάντσεστερ Σίτι-Άστον Βίλα, Γουέστ Χαμ-Χαλ, Νιουκάστλ-Έβερτον και Λίβερπουλ-Σάντερλαντ.

Πηγή: sport-fm.gr