Κάτοικος Αγγλίας είναι πολύ πιθανό να γίνει από τη νέα αγωνιστική σεζόν ο Λουίς Φαν Χάαλ.

Ο προπονητής της εθνικής Ολλανδίας, ο οποίος θα βρεθεί με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα στη Βραζιλία για το Παγκόσμιο Κύπελλο, τόνισε πως πρώτο του μέλημα μετά το τέλος της διοργάνωσης είναι η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας ενός συλλόγου από το «Νησί».

Ερωτηθείς για το αν η Τότεναμ θα είναι η επόμενη ομάδα της καριέρας του, ο 62χρονος παραδέχτηκε πως είχε επαφές με τους Λονδρέζους, ωστόσο άφησε ανοιχτό κάθε ενδεχόμενο.

«Περισσότερο ενδιαφέρομαι για την Αγγλία επειδή ήμουν προπονητής στην Ισπανία, στη Γερμανία και στην Ολλανδία, επομένως πιστεύω πως η Αγγλία θα είναι το επόμενο βήμα στην καριέρα μου», τόνισε σε πρώτο βαθμό.

«Η Τότεναμ; Μπορεί να είναι και κάποια άλλη ομάδα, εξαρτάται από τις διαθέσιμες θέσεις, επειδή η Τότεναμ ήδη έχει έρθει σε επαφή μαζί μου», σημείωσε.

«Προτιμώ ωστόσο να συγκεντρωθώ στο Παγκόσμιο Κύπελλο, άλλωστε η Τότεναμ έχει άλλον προπονητή, επομένως σαν προπονητής δεν μπορείς να πεις πως θα πάω σε αυτή ή την άλλη ομάδα, εξαρτάται από την περίσταση και τις διαθέσιμες θέσεις», προσέθεσε.

Πηγή: england365.gr