Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Πέμπτη (13/02, 21:45) στη Μάλαγα την Ουνικάχα για 6η αγωνιστική του Top 16 της Euroleague και θέλει την επιστροφή στις νίκες μετά το αρνητικό αποτέλεσμα με την Μπαρτσελόνα.

Τα πράγματα πάντως δεν θα είναι εύκολα για το «τριφύλλι» με τον προπονητή του, Αργύρη Πεδουλάκη, να εξηγεί ότι οι γηπεδούχοι είναι πολύ καλή ομάδα κυρίως επιθετικά, αλλά και… πεισμωμένη μετά τις ήττες σε Euroleague και Copa Del Rey.

Γι’ αυτό και ο «Άρτζι» τόνισε ότι θα χρειαστεί οι «πράσινοι» να δείξουν στο παιχνίδι τους συγκέντρωση και υψηλό αγωνιστικό επίπεδο.

«Η Μάλαγα είναι καλή ομάδα η οποία γίνεται ακόμα καλύτερη όταν παίζει στην έδρα της, έχοντας ένα κατά μέσο όρο 14 επιπλέον πόντους στην επίθεση. Προτιμούν να ακολουθούν γρήγορο ρυθμό στο παιχνίδι τους, χρησιμοποιούν τον αιφνιδιασμό για να πετύχουν εύκολα καλάθια και είναι δεύτερη ομάδα στα επιθετικά ριμπάουντ στη διοργάνωση».

«Επιπλέον κίνητρο αποτελούν τα τελευταία της αποτελέσματα σε Euroleague και Copa Del Rey. Θα πρέπει να είμαστε σε υψηλό επίπεδο και πολύ συγκεντρωμένοι ώστε να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα κόντρα στη Μάλαγα, στην Ισπανία», ήταν τα λόγια του κόουτς του Παναθηναϊκού.

Πηγή: sport-fm.gr