Απόλυτα βέβαιος ότι η αποστολή της εθνικής Αγγλίας θα βρίσκεται στο αεροπλάνο με προορισμό τη Βραζιλία για την τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, εμφανίστηκε ο επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Γουέιν Ρούνεϊ.

Η εθνικής Αγγλίας αντιμετωπίζει τις επόμενες μέρες το Μαυροβούνιο και την Πολωνία, σε δύο παιχνίδια τα οποία θα κρίνουν σε μεγάλο βαθμό αν τελικά το σύνολο του Ρόι Χότζον θα βρεθεί στην τελική φάση του Μουντιάλ το ερχόμενο καλοκαίρι.

Με δηλώσεις του, ο Γουέιν Ρούνεϊ εμφανίστηκε απόλυτα σίγουρος ότι τα «τρία λιοντάρια» θα πάρουν την πρόκριση, έχοντας ωστόσο να δώσουν σκληρές «μάχες» για να τα καταφέρουν.

«Θα τα καταφέρουμε. Θα βρισκόμαστε στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Είμαι σίγουρος, είμαστε αισιόδοξοι, αλλά πάντα πρέπει να είσαι βέβαιος ότι δεν είσαι υπεραισιόδοξος», ήταν τα πρώτα λόγια του Άγγλου στράικερ.

Αναφορικά με τον μικροτραυματισμό που έχει υποστεί, ο Ρούνεϊ τόνισε: «Είχα ένα μικρό χτύπημα, αλλά θα είμαι μια χαρά με την Αγγλία. Από την ώρα που τελείωσε το παιχνίδι της Γιουνάιτεντ, άρχισα να σκέφτομαι την εθνική Αγγλίας».

«Το Μαυροβούνιο και η Πολωνία είναι καλές ομάδες και είναι επικίνδυνες στην αντεπίθεση. Πρέπει να τις διασπάσουμε και να σιγουρευτούμε ότι δεν θα την πατήσουμε στην άμυνα».

Πηγή: england365.gr