Το δρόμο της επιστροφής για την Αγγλία και τη Λίβερπουλ θα πάρει στο τέλος της τρέχουσας σεζόν και μετά τη λήξη του δανεισμού του στη Νάπολι, ο τερματοφύλακας της ομάδας, Πέπε Ρέινα, όπως αποκάλυψε ο αθλητικός διευθυντής των Ιταλών, Ρικάρντο Μπιγκόν.

Ο Ισπανός πορτιέρο μετακόμισε στη Νάπολι το περασμένο καλοκαίρι με τη μορφή δανεισμού από τη Λίβερπουλ, η οποία προέβη στην απόκτηση του Σιμόν Μινιολέ από τη Σάντερλαντ.

Παρά της δηλώσεις του Ρέινα, ο οποίος εμφανίστηκε απόλυτα σίγουρος ότι η καριέρα του στους «κόκκινους» έλαβε τέλος και μετά το πέρας της τρέχουσας σεζόν θα συνεχίσει να αγωνίζεται στη Νάπολι, ο αθλητικός διευθυντής των Ιταλών, φαίνεται να έχει άλλη άποψη.

«Να κρατήσουμε τον Ρέινα; Στο τέλος της σεζόν θα επιστρέψει στη Λίβερπουλ», δήλωσε με τον πλέον χαρακτηριστικό τρόπο ο Ρικάρντο Μπιγκόν, συμπληρώνοντας: «Στη ζωή πρέπει να εξετάζεις συνεχώς τα πάντα. Μέχρι στιγμής ο Ρέινα είναι παίκτης της Λίβερπουλ. Είναι πολύ νωρίς να μιλήσουμε γι’ αυτό. Μέχρι στιγμής τον έχουμε πάρει ως δανεικό».

Πηγή: england365.gr