Άγνωστο παραμένει σε ποιο γήπεδο θα διεξαχθεί η αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον ΑΟ Περιστερίου στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής του έκτου ομίλου της Γ’ Εθνικής. Η σημερινή σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας αναβλήθηκε για αύριο Τετάρτη (02/10), μετά από αίτημα της Αστυνομίας, αλλά παρά την αλλαγή, δεν είναι ξεκάθαρο το που θα γίνει το παιχνίδι.

Η ΕΠΟ συνεχίζει να αρνείται να διεξαχθεί ο αγώνας στο ΟΑΚΑ, που αποτελεί έδρα της Ένωσης, ενώ στο τραπέζι «έπεσε» και πάλι το γήπεδο του Αιγάλεω.

Ο δήμαρχος «άναψε» το πράσινο φως, ωστόσο, όλα θα εξαρτηθούν από την στάση που θα κρατήσει η ομάδα της περιοχής. Από εκεί και πέρα, ψηλά στη λίστα είναι το γήπεδο της Καλλιθέας, ενώ αουτσάιντερ είναι αυτό της Καισαριανής.

Σε περίπτωση που δεν βρεθεί λύση, η ομάδα του Περιστερίου θα προτείνει να γίνει κανονικά το ματς στην έδρα τη, στον «Ήφαιστο», είτε κεκλεισμένων των θυρών, είτε μόνο με φιλάθλους των γηπεδούχων.

Βέβαια, αν αυτοί της ΑΕΚ θελήσουν να παρακολουθήσουν το παιχνίδι, όπως στην πρεμιέρα με τον Μανδραϊκό, που πήγαν 4.000 άτομα στη Φυλή, τότε θα υπάρξει θέμα…

Πηγή: sport-fm.gr